Skijatos

Ostrvo Skiatos je najposećenije ostrvo severnih Sporada u Egejskom moru, prekriveno borovom šumom i maslinjacima na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa, obima oko 60km,sa čak 65 plaža.Sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke.Glavni grad je Skiatos koji se nalazi u istočnom delu ostrva. Ostrvski gradić sa mnoštvom taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Iznad grada je čuveni Kastro i manastir Evangelistrije, mesto odakle se pruža fantastičan pogled na severni deo ostrva i njegove šljunkovite plaže. Plaže Vasilias, Megali Amos, Achladias, Trulos, Kanapica, Vromolimnos, Banana imaju suvozemni prilaz a do plaže Lalaria se može doći sa mora, čamcem ili brodom. Jedna od najlepših plaža u Grčkoj, čuvena plaža Kukunaries, nalazi se upravo na Skijatosu.

 

Vila GLYFONERI  nalazi se u gradu Skiatosu na izuzetnoj lokaciji, na 20 m od obale, preko puta početne autobuske stanice.
Raspolaže 1/2 sobama (2 singl ležaja), 1/2 sobama sa čajnom kuhinjom (2 singl ležaja), 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja).
Svaka soba ima kupatilo, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), a na raspolaganju su im zajednička kuhinja i zajednička terasa.
Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).
Vila CHRISA nalazi se u širem centru grada Skijatosa, udaljena od glavne Papadiamantis ulice, luke i šetališta oko 300 m. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja), 1/3 studijima (3 singl ležaja) i 1/4 apartmanom sa dve sobe (4 singl ležaja). Svaki studio/apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu)
Vila Vasiliki se nalazi u gradu Skiatosu, na 450 m od luke i autobuske stanice.
Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja), 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/3+1 studijima (3 singl ležaja u sobi + 1 singl u kuhinji).  Sadržaj: Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).
Skiatos, vila Vasiliki - ostrvo Skiatos letovanje  Skiatos, vila Vasiliki - ostrvo Skiatos letovanje  Skiatos, vila Vasiliki - ostrvo Skiatos letovanje  Skiatos, vila Vasiliki - ostrvo Skiatos letovanje

 

Vila  LEFTERIS  nalazi se u samom centru grada Skijatosa, na 20 m udaljenosti od Papadiamantis glavne ulice, na 350 m od luke i 15 min od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (3 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

 Vila PAVLOS MARIA nalazi se u gradu Skiatosu, na 50 m od obale i 5 min od centra.
Raspolaže sa 1/2 studijima (2 singl ležaja). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, sef, fen, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta). U sklopu vile se nalazi dvorište sa bazenom. Vila poseduje parking.
 Vila SPIRIDULA nalazi se u gradu Skiatosu, na samo 60 m od Megali Ammos plaže. Potpuno nova vila, udaljena 100 m od autobuske stanice. Raspolaže 1/2 studijima (2 sing ležaja) , 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj) i 1/4 apartmanima (4 singl ležaja ili francuski + 2 singl ležaja). Svaki studio/apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu ili francuski balkon, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta).
Vila EKATERINI – A kategorija Megali Amos
 Idealna pozicija za najizbirljivije. Vila je udaljena samo 80m  od dugačke i poznate plaže Megali Amos i 550m od centra grada Skiatosa. Neposredno do vile je i bus stanica odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14km dugačkoj obali Skijatosa. Pored vile se nalaze supermarketi, tradicionalni grčki i riblji restorani, mesta za zabavu. Objekat preporučujemo parovima i gostima sa decom koji vole da posle dana provedenih na plaži, veče provedu u vrevi živopisnog grada Sijatosa.
Sadržaj: Vila je sagrađena u tradicionalnom ostrvskom stilu u sopstvenom dvorištu kojim dominira veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima. 
Studio 02:
 prostrana soba sa dva ležaja i delom za kuhinju (frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posudje i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo, balkon.
Studio 03: soba sa tri kreveta i delom za kuhinju (frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posudje i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, swef, kupatilo, balkon.
Doplate dnevno: Klima – 6€, sef – 1,5€ . Plaćanje na recepciji
Devizni deo aranžmana

Skijatos apartmani Lake

Lokacija: 500 m od peščane plaže Kukunaries, 15 km od grada Skijatos, 16 km od aerodroma.

Hotelska ponuda: bazen, bežični internet, parking.

Studiji: klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), TV, frižider, kuhinjski deo sa rešoom, kupatilo, balkon. Sobe mogu biti u prizemlju i na spratu.

Apartmani Lake

Skijatos Korali

Položaj: Aparthotel Korali se nalazi na 150 m od prelepe peščane plaže Troulos. Do grada Skiatos (udaljenog 10 km) redovno saobraća autobus, čija je stanicatačnoispred aparthotela. Odlično snabdeven supermarket nalazi se na 100m udaljenosti, kao nekolikokafićai taverni.Ovaj aparthotel je od najpynatije Kukunaries plaže udaljen samo 4 autobuske stanice.

Sadržaj: Aparthotel ima dva bazena (jedan dečji), restoran i terasu na kojoj se služidoručak po principu (skromnijeg) švedskog stola.

Smeštaj: Našim gostima su na raspolaganju jednosobni apartmani tipa studio ( koji mogu biti u prizemlju ili na spratu) i dvosobni apartmani (u prizemlju). Svi imaju terasu, kuhinju opremljenu svim potrebnim sudovima, tanjirima, čašama, šoljama, escajgom po broju ležajeva, kupatilo (tuš/WC),frižider, fen za kosu, klimu, telefon i TV.

Maksimalan broj osoba u sobi: U apartmanima tipa studio moguće je smestiti 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete ( treći ležaj je pomoćni), a u dvosobnim apartmanima je maksimalan kaspacitet 4 osobe(4 standardna kreveta).

    

    

    

Skijatos Thoros house

Položaj: Apartmani Thoros se nalaze u mirnoj zoni, 200m od plaže Ahladija i nedaleko od hotela Esperides. Iako je udaljena samo 100m od glavnog puta, zgrada apartmana je okružena zelenilom i skrivena od buke. Nakon jednominutne setnje stize se do puta na kome se nalaze taverne, supermarket, poslastičarnica i autobuska stanica. Sa gradom Skiatosom, od koga je udaljena4kmje povezana redovnom autobuskom linijom, kao i vodenim taksijem koji kreće ispred hotela Esperides.

Sadržaj: Thoros House se sastoji od 6 apartmana tipa studio u glavnoj zgradi i jednog izdvojenog studija u susednom objektu. Nekoliko lepo uređenih kutaka za sedenje ispred zgrade apartmana i brižljivo negovano cveće i zelenilo, daje celokupnom boravku poseban šarm. Gostima je na raspolaganju i parking prostor.

Smeštaj: Svi apartmani imaju terasu, kuhinju opremljenu svim potrebnim sudovima, frižider, rešo, kupatilo (tuš/WC), klimu (bez doplate) i TV.

Maksimalan broj osoba u sobi: 2 odrasle i 1 dete ili 3 odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Izdvojeni studio u susednom objektu prima maksimalno 2 odrasle osobe. Krevetac za bebu- na upit.

    

    

    

Vila GLYFONERI je smeštena u gradu Skiatosu na dobroj lokaciji (20 metara od obale, preko puta početne autobuske stanice). Poseduje 1/2 sobe, 1/2 i 1/2+1 studije. Svi studiji imaju kupatilo, tv i klima uređaj, kuhinju i terasu. Sobe imaju zajedničku kuhinju i terasu.

Skiatos Vila LEFTERIS se nalazi u samom centru grada Skijatosa, na 20 m udaljenosti od Papadiamantis glavne ulice, na 350 m od luke i 15 min od plažePoseduje 1/2 i 1/3 studijie koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj.

Skiatos Vila CHRISA se nalazi se u širem centru grada Skijatosa (od glavne uilice – Papadiamantis, luke i šetališta oko 300 metra). Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj.

Skiatos Vila PAVLOS MARIA se nalazi u gradu Skiatosu, na 50 m od obale i 5 min laganog hoda do centra. Poseduje 1/2 studije koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, sef, fen, tv i klima uređaj. U sklopu vile se nalazi dvorište sa bazenom. Vila poseduje parking.

Skiatos Vila SPIRIDULA je smeštena u gradu Skiatosu, na samo 60 m od Megali Ammos plaže. O autobuske stanice je udaljena 100m. Ova potpuno nova vila poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj.

Skiatos CHRISSOMALLIS APARTMENTS – se nalaze na uzvišenju iznad grada Skiatosa, udaljeni od luke i grada 2 km.  Poseduje 1/4 apartmane i 1/4+2 duplex apartmane. Svaki apartman je kompletno opremljen kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem. Objekat ima prelepo dvorište i poseduje parking.

Skiatos Vila AGALOS – nalazi se na 150 m od čuvene plaže Kolios i 800 m od plaže Vromolimnos. Poseduje 1/2 i 1/3 studije. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj. Vila se nalazi na 20m od autobuske stanice, poseduje veliki parking, bazen, bilijar, mini igraonicu za decu na otvorenom i teniski teren sa opremom za iznajmljivanje.

Skiatos Vila ZAHARO / LILIEN – nalazi se na samoj Troulos plaži, udaljena 11 km od grada Skiatosa. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 duplex apartmane. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj. Svaki apartman raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe, dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem.

Skiatos Hotel-Studio Thymis Home se nalazi u gradu Skiatosu. Hotel ima recepciju, lobi sa TV-om i internet kutak, bazen sa poool barom. Poseduje 1/2 studije koji imaju kuhinjsku nišu sa svim potrebnim uređajima i priborom, klima uredjaj, TV,  fen, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje. www.thymishome.gr

Skiatos Vila Ekatarini (Megali Amos) je udaljena 80 metara od poznate plaže Megali Amos i 550 metara od centra grada Skiatosa. Neposredno do vile je i autobuska stanica odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju kuhinju (frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posudje i pribor za odgovrajući broj osoba), klima uredjaj, TV, sef, kupatilo, balkon.Vila ima bazen sa ležaljkama i suncobranima.

Skiatos Vila HOULIS je u gradu Skijatosu, u obilaznoj ulici oko grada. Od centra Skiatosa je udaljena oko 10 min od centra. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, verandu, tv i klima uređaj. Vila ima lepo dvorište sa bazenom i slobodnim barom, kao i zajedničkom kuhinjom (šporet, zamrzivač) koja je na raspolaganju gostima. Vila poseduje parking.

Skiatos Vila HOULIS II je u gradu Skijatosu, u obilaznoj ulici oko grada. Od centra Skiatosa je udaljena oko 10 min od centra. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, verandu, tv i klima uređaj. Vila ima lepo dvorište sa bazenom i slobodnim barom, kao i zajedničkom kuhinjom (šporet, zamrzivač) koja je na raspolaganju gostima. Vila poseduje parking.

Skiatos Vila Fantasy se nalazi na granici između grada Skiatosa i plaže Megali Amos. Od centra Skiatosa je udaljena oko 300 metara i oko 250 metara od plaže. Neobična arhitektura i lepo uređeno dvorište karakterišu ovu vilu. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4, 1/5 i 1/6 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinjou, kupatilo, terasu, klimu, TV, frižider i neophodnu opremu za ručavanje.

Skiatos Hotel Victoria Complex**+ se nalazi u centru Trulosa, 300 m od ove plaže i 9,5 km od centra Skiatosa. Bus stanica udaljena je 10 m. Poseduje 1/2 i 1/3 prostrane studije sa poluizdvojenom kuhinjom. Svaka jedinica ima kupatilo s fenom i peškirima, SAT TV, velike terase sa garniturom za sedenje. Čišćenje soba je svakog dana, a promena posteljine i peškira svaka 3 do 4 dana. Hotel ima tavernu, market, restoran, bazen sa ležaljkama za sunčanje, jakuzzi, teniske terene, pool-bar, igralište za decu, besplatnu Vi-Fi konekcija.

Skiatos Vila Anna Maria je od čuvene plaže Agia Paraskeve udaljena 400m. A nalazi se na blagom uzvišenju iznad zaliva, tako da se sa svih terasa pruža pogled na peščanu plažu. Vila je udaljena 8 km od grada Skiatosa i 300 m od autobuskog stajališta broj 16. Poseduje 1/2 i 1/3 studije sa poluizdvojenom kuhinjom, i 1/4 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa fenom i peškirima, SAT TV, kuhinju, terase sa garniturom za sedenje. Čišćenje soba je svakodnevno, a promena posteljine i peškira svakih tri do četri dana. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, supermarket i 4 taverne. Dvorište je ograđeno i poseduje parking.

Skiatos Vila Xanthippi je od plaže Agia paraskeve udaljena 450m. Nalazi se na brdašcu iznad mora pa se iz dvorišta pruža predivan pogled na zaliv i susednu obalu Platanju. Udaljena je 8 km od grada Skiatosa i 300 m od autobuskog stajališta broj 16. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i apartmane i 1/4 mezonete. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo TWC, balkon/terasu, SAT TV i kuhinju. Čišćenje soba je svakodnevno, a promena posteljine i peškira svakih 3 do 4 dana. Vila ima bazen sa besplatnim ležaljkama za sunčanje, parkiralište, Wi-Fi internet i roštilj u vrtu. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, supermarket i 4 taverne.

Skiatos Hotel Filoxenia 2* se nalazi u samom centru grada (nedaleko od glavne ulice grada Skiatosa). Od luke je udaljen oko 350 metara, a najbliža plaža Megaliamos, nalazi se na 400 m od ovog hotela. Sve sobe su renovirane 2008. godine i imaju kupatilo sa TWC-om, balkon ili terasu, klimu, SAT TV, frižider. Hotel ima Wi-fi internet, recepciju, telefon, parking… Čišćenje soba je svakodnevno a promena posteljine i peškira 3 puta sedmično.

Skiatos Hotel Meltemi 2*+ se nalazi u centru grada Skiatosa, nedaleko od glavne luke. Udaljen je od glavne-pešačke ulice Papadiamanti oko 250 metara, a najbliža plaža Megaliamos, nalazi se na 800 m od ovog hotela. Sobe su renovirane i imaju kupatilo sa TWC-om, balkon ili terasu i poseduju klimu, SAT TV, frižider, fen za kosu. Hotel ima Wi-fi internet, recepciju, telefon, snek bar, sef box… Pospremanje soba vrši se svakog dana, dok je promena posteljine i peškira 3 puta sedmično. http://www.meltemiskiathos.com/

Skiatos Hotel Mato 3* je smešten nedaleko od stare luke grada Skiatosa, na 150 m od čuvenog „stepeništa“ gde se nalaze najlepši otvoreni barovi i bašte sa lezibegovima. Glavna ulica Papadiamanti je na oko 200 metara, a najbliža plaža Megaliamos, udaljena 350m. Hotel je nekada bio aristokratska vila. Dvorište je uređeno u tradicionalnom stilu grčkih ostrva. Sobe su prostrane i renovirane i imaju kupatilo sa TWC-om, balkon ili terasu i poseduju klimu, SAT TV, fen za kosu, internet konekciju, sef, minibar… Hotel ima Wifi internet, recepciju, telefon, loby, biblioteku… Pospremanje soba vrši se svakog dana, dok je promena posteljine i peškira 3 puta sedmično. Hotel poseduje i sobe koje su namenjene za „medeni mesec“. Uz dve odrasle osobe dete do 12 godina besplatno.