Prag 3 noćenja

Zlatni Prag, grad stotinu tonjeva, magični grad su samo neki od naziva Praga, glavnog grada Republike Češke. Grad na obali reke Vltave, na levoj obali se nalaze Hradčani i mala Strana, na desnoj Stari i Novi grad, simbol grada Karlov most, astronomski sat Orloj, su mali deo onoga što vam nudi Prag. Skoro u svakoj ulici se nalaze impozantne građevine koje vas mogu ostaviti bez daha – spomenici, dvorci, katedrale, a istorijsko jezgro Praga je proglašeno delom svetske kulturne baštine UNESCO. Prag je grad u kojem su živeli, radili i školovali se mnogi svetski arhitekti, pisci, glumci, a danas je šesti grad po posećenosti turista u Evropi, zašto je tako saznaćete ako se prošetate Zlatnom ulicom, obiđete najveći dvorac na svetu ili popijete čuveno češko pivo u nekoj od brojnih pivnica.
prag_ceska
1. DAN putovanja : BEOGRAD – NOVI SAD-SUBOTICA-PRAG. Sastanak grupe u 18.30 h na parkingu kod KOMBANK ARENE. Predviđeno vreme polaska u 19.00 časova.Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. DAN : PRAG Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Strahovski manastir, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Jevrejska četvrt, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti…). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativnu vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE.
3. DAN: PRAG – DREZDEN – PRAG DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.
4. DAN: PRAG – KARLOVE VARI – PRAG DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili fakultativni celodnevni izlet u Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.
5. DAN: PRAG – PLZEN – PRAG – SUBOTICA – NOVI SAD -BEOGRAD. Napuštanje hotela posle doručka i organizovan odlazak do centra Praga. Slobodno prepodne u Pragu ili fakultativni izlet u Plzen – stari, srednjevekovni grad na oko sat i po vožnje udaljenosti od Praga, poznatom po čuvenom »plzenjskom pivu« , a mi vam nakon razgledanja preporučujemo predah uz kriglu ovog svetski poznatog piva i odlične češke kobasice. Povratak u Prag po ostatak grupe i nastavak putovanja oko 17.00 h za Srbiju. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti….
6. DAN: BEOGRAD. ..Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 06.00 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.
POLASCI u 2017. Aparthotel EDEN /ex Kovis/   3*

City Club 3*

18.10. – 23.10.2017.

25.10. – 30.10.2017.

     79 € PROMO*  69 €
01.11. – 06.11.2017. 

08.11 – 13.11.2017. Dan Primirja

22.11. – 27.11.2017.

29.11. – 04.12.2017.

     79 € PROMO*  69 €
06.12.- 11.12.2017.

13.12. – 18.12.2017.

20.12. – 25.12.2017.

     99 € PROMO*  89 €
*BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!!!!

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA : 35 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, čekovima građana, bez kamate. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podležna je promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom na bazi samposluživanja tzv. »švedski sto« u hotelu u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u Pragu, razgledanje Praga, usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana; troškove organizacije putovanja,

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – Kompas Praha), individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas Praha – Rytířská 26 –Praha.

OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu

Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit i doplata iznosi 55€

CENA FAKULTATIVE: Vožnja brodom – 15 €; Karlove Vari – 25 €; Plzen – 20 € Drezden – 30 € (deca do 5.99 g. GRATIS, od 6 do 14.99 g. 20€)

Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

OPISI HOTELA:
Aparthotel EDEN 3*** / ex Kovis/ je renoviran hotel apartmanskog tipa koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV. (www.kovis.cz / web adresa u izradi www.apartmanyeden.cz)
Hotel CITY CLUB 3*** se nalazi u centru Praga, na 15-tak minuta hoda od Vaclavovog trga I na pet minuta hoda od najbliže stanice metroa. Sve sobe sa TWC, SAT TV.Gostima hotela su na raspolaganju restoran, menjačnica, bilet servis. www.city-club.cz
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.