Potidea

Potidea se nalazi na 68km od Soluna, gde možete stići autoputem za samo pola sata. Blizina najvećeg vodenog parka Waterland (60km) kao i tržnog centra Mediterean Cosmos (63km), svakako će vaš odmor učiniti aktivnijim i raznovrsnijim. Udaljena je 6km od Nea Moudanie, mesta gde se razilaze putevi za Kasandru i Sitoniju. Ova pozicija omogućava podjednako lak pristup kako uređenim plažama Kasandre tako i divljim egzotičnim plažama Sitonije. Mesto je malo, slikovito i u delu u kom se nalazi kuća Gorgones ima uređeno šetalište i niz kafića i taverni.

PotideaPotideaPotidea

1. Kuća Gorgones (Sirene)

Kuća Gorgones (Sirene) je novijeg datuma i nalazi se na 60m od dugačke peščane plaže mesta Potidea. U ponudi su dvokrevetni studiji koji se nalaze u prizemlju, četvorokrevetni apartmani na prvom i šestokrevetne mezonete na drugom spratu. Mezonete imaju kupatilo i klima uređaj na svakom nivou.
Sve smeštajne jedinice imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.
Kuhinja je opremljena i mikrotalasnom rernom.


1/2+1 studio                   1/4 apartman

1/4 mezoneta dole                      1/4 mezoneta gore

<blockquote>Tasos je jedno prelepo ostrvo koje se nalazi u severo-istočnom delu Grčke. Od makedonske obale do ostrva je oko 8 km i najsjevernije je ostrvo grčkog arhipelaga u Egeju. Geografski, ostrvo pripada teritoriji zvanoj Trakija, a politički je uvršteno u opštinu Kavala. Površina Tasosa je 390 km² i deveto je ostrvo Grčke po veličini. Najviši vrh, na ovome inače veoma brdovitom ostrvu, jeste mermerni masiv Ipsarion (1.204 m). Glavnom ostrvu, pripadaju još tri veoma mala ostrva: Tasopulo na severnoj strani, Kinira na istočnoj strani i Panagija na južnoj, sa ukupnom površinom od 0,4 km² i uzvišenjima od 60 do 80 m. Današnje glavno mesto ostrva je Limenas, ponekad zvano i Tasos, iako je antički grad Tasos na drugoj strani ostrva, dok se prethodno glavno mesto ostrva nazivalo Telohos, a ono se nalazi u samoj unutrašnjosti ostrva. Ostrvo predstavlja najjužniji i najistočniji deo  Kavale. Između Kavale i Tasosa postoje redovne linije koje se održavaju trajektom. Tasos ima nekoliko škola, čitaonicu, gimnaziju, crkvu i jedan veliki trg.</blockquote>
<img class=“aligncenter“ src=“http://media.go-go.rs/2011/04/thassos_map3.jpg“ alt=““ width=“420″ height=“420″ />
<blockquote>Kada budete birali mesto za smeštaj imajte na umu da su najlepše plaže na potezu jugozapad i jug sa izuzetkom plaze Makryammos koja je nešto severnije.

MAKRYAMMOS – Ulaz se plaća dva evra, plaža je fantastično uređena, sa atraktivnim pratećim sadržajima u vodi za decu i odrasle u vidu trambolina i tobogana. Plaža je peščana sa polaganim i postepenim spuštanjem dna.

PARADISE BEACH –  verovatno najbolja plaža na ostrvu.  Veoma dugačka peščana plaža sa postepenim spuštanjem dna, voda je veoma čista i bistra, nema preglasne muzike na plaži, kao ni previše čamaca i skutera u vodi. Parking za automobile se nalazi veoma blizu plaze ali kao i na 99% ostalih plaza na Tasosou  ima neasfaltiran prilaz do parkinga.

ALIKI – je veoma slična Paradise Beach-u, ali je nešto manja. Ima asfaltirani prilaz skoro do plaze.

TRIPITI – još jedna prelepa plaža, naročito za ljubitelje ronjenja, zbog veoma interesantnog kamenja uvodi.

NOTOS – se nalazi kada krenete od Astrisa ka Potosu. Plaža je fantastična i uglavnom nije gužva. Vidi se sa ivice puta, nema kafića i nešto je mirnija od prethodno opisanih.

ANCIENT POTERY WORKSHOP – se nalazi na putu od Limenarie ka Prinosu. To je plaža pokrivena sitnim šljunkom, sa nestvarno bistrom vodom i ako tražite nešto mirnije, daleko od pogleda previše ljudi, onda je ona pravi izbor za vas.</blockquote>
&nbsp;

<strong>Grčka, Tasos, leto 2017, letovanje 2017.</strong>

<strong>Popusti do 20% </strong>
<div id=“ngg-gallery-540-21″>
<div id=“ngg-image-5231″>
<div></div>
</div>
</div>
<div></div>
<div id=“ngg-gallery-540-21″>
<div id=“ngg-image-5231″>

&nbsp;

&nbsp;

<strong>Villa Janis</strong> se nalazi u užem centru Potosa, izolovana od buke i galame. Njena udaljenost od gradske plaže Potosa je nepunih 250 m, od supermarketa 30 m. U blizini se nalazi benzinska pumpa, jednom rečju sve je tu.

<strong>Struktura:</strong> Skromnija vila ima dvokrevetne studije (br. 5, 7), trokrevetni studio (br. 8) i jedan četvorokrevetni apartman (br. 6) na drugom spratu i četvorokrevetni studio sa bračnim ležajem i krevetom na sprat (br. 4) na prvom spratu.
1/2 studio–izdvojena kuhinja i dva obična ležaja.
1/3 studio–izdvojena kuhinja i tri obična ležaja
1/2+2 studio – izdvojena kuhinja, dva obična ležaja i krevet na sprat
1/4 apartman–izdvojena kuhinja, u jednoj prostoriji dva obična ležaja koja se ne pomeraju, a iz te sobe se prelazi u drugu prostoriju sa dva spojena standardna ležaja, iz koje se ulazi u kupatilo.

<strong>Opis:</strong> Sve smeštajne jedinice su opremljene izdvojenim kuhinjama, lepim nameštajem, terasama, klimom, TV uređajem sa grčkim kanalima, signalom za bežični internet. Agencija KOMPAS tourism&amp;travel ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude. Zamena posteljine i peškira jednom u toku boravka. Vila ima prostrano betonirano dvorište (leva terasa se ne može koristiti), pod lozom grožđa, a nalazi se u užem centru Potosa.

<strong>Klima uređaj</strong>: Uključen u cenu.

<strong>GPS</strong> 40°36´42.22´´N – 24°36´25.41´´E

</div>
</div>
<a href=“http://www.armidatours.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/Cenovnik-Janis-1.pdf“>Cenovnik Janis</a>
<div id=“ngg-gallery-540-21″>
<div id=“ngg-image-5231″>

&nbsp;


<div></div>
<div></div>
<div></div>
<div>

<strong>Vila Kety</strong> u bujnom zelenilu, nalazi se u Potosu, udaljena od plaže 350m.

<strong>Struktura</strong>: Vila raspolaže studijima, apartmanima i duplex apartmanima. U prizemlju se nalaze trokrevetni apartmani (br. 1 i 2) i trokrevetni studiji (br. 3 i 4) a na prvom spratu duplex petokrevetni apartmani (br. 5 i 6).
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri standardna ležaja.
1/3 apartman – u jednoj prostoriji je kuhinja, u drugoj prostoriji tri standardna ležaja.
1/5 duplex – u jednoj prostoriji je kuhinja sa jednim standardnim ležajem, a u dve sobe po dva spojena standardna ležaja.

<strong>Opis:</strong> Duplex Apartmani osim prostorije u kojem se nalazi kuhinja sa jednim ležajem, poseduju još dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja sa izlazima na velike i lepe terase. Sve smeštajne jedinice su skromno opremljene, imaju kuhinju, kupatilo, TV, klimu, signal za bežični internet. Agencija KOMPAS tourism&amp;travel ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude.. Posteljina i peškiri se menjaju jednom u toku boravka. Vila je okružena prelepim palmama, drvećem, ružama. Dakle, mirno okruženje, vila u bujnom zelenilu.

<strong>Klima uređaj:</strong> Doplata na licu mesta 5 € po noći i smeštajnoj jedinici.

<strong>GPS</strong> 40°36´45.85´´N – 24°36´23.53´´E

</div>
</div>
</div>
<a href=“http://www.armidatours.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/Cenovnik-Keti-1.pdf“>Cenovnik Keti</a>
<div id=“ngg-gallery-540-21″>
<div id=“ngg-image-5231″>
<div>

</div>
<div></div>
</div>
</div>
&nbsp;

<strong>Vila HERMES Potos, na</strong>jtraženija vila u našoj ponudi, 250 metara od prelepe peščane plaže, u mirnom delu Potosa.

<strong>Struktura:</strong> Studiji sadrže krevete za smeštaj dve, tri ili četiri osobe (+1 označava mobilan ležaj na izvlačenje, standardne veličine – nije pomoćni). Četiri studija se nalaze na prvom spratu i okrenuti su ka uličici (1,2,3,7), a tri studija (br. 4,5,6) su u povišenom prizemlju i nalaze se u dvorišnoj strani vile.
1/2 studio–u jednoj prostoriji box- kuhinja i jedan francuski ležaj.
1/2+1 studio – u jednoj prostoriji box-kuhinja, jedan francuski ležaj sa fiokom na izvlačenje koja se diže na noge standardne dužine I širine
1/3 studio–u jednoj prostoriji box-kuhinja, jedan običan I jedan francuski ležaj
1/3+1 studio–u jednoj prostoriji box-kuhinja, jedan francuski ležaj I jedan običan ležaj iz koje se izvlači fioka na izvlačenje koja se diže na noge standardne dužine I širine

<strong>Opis:</strong> Studiji su opremljeni čajnim kuhinjama (opremljene osnovnim priborom), klima uređajima, TV aparatima, fenom za kosu, besplatnim Wi-Fi-om. Agencija KOMPAS tourism&amp;travel ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude.Svi studiji poseduju terase koje su opremljene baštenskom garniturom sa suncobranom. Vila je u mirnom delu Potosa, okružena zelenilom. Dobro opremljena prodavnica je u blizini vile. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.

<strong>Klima uređaj:</strong> Doplata na licu mesta 5 € po noći i smeštajnoj jedinici.

<strong>GPS</strong> 40°36´40.71´´N – 24°36´30.78´´E

<a href=“http://www.armidatours.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/Cenovnik-Hermes.pdf“>Cenovnik Hermes</a>


<div id=“ngg-gallery-240-21″>

&nbsp;

<strong>Vila Meandros Potos </strong>je od plaže udaljen svega 150 m, a nekoliko koraka od šetališta, pekare, supermarketa, svih prodavnica, restorana i svega što Potos nudi. Vila Meandros se nalazi u srcu Potosa, iz Limenarije ubrzo nakon ulaska u Potos, a pre benzinske pumpe, sa desne strane magistrale, ugledaćete plavu kapiju za ulazak u dvorište ove vile. U prostranom dvorištu nalazi se šest jednospratnih objekata, od kojih su tri u zakupu agencije KOMPAS. Za goste agencije Kompas obezbeđeno je pet parking mesta u dvorištu vile. Velika prednost ovog smeštaja je u tome što je u srcu grada, a potpuno zašticen od buke i saobraćaja. Tako, ukoliko želite da budete u centru zbivanja, blizu svih sadržaja, a na mirnoj lokaciji, Meandros je odličan izbor.
<strong>Prvi objekat</strong> sadrži dva duplex apartmana za šest osoba koji se sastoje od dva studija i to: u visokom prizemlju jedan koji poseduje jedan trokrevetni (br.1) i još jedan trokrevetni studio (br.2), i na prvom spratu drugi, iste strukture studija (br. 3 i br. 4). Ovi duplex apartmani su idealni za velike porodice ili za dve porodice koje letuju zajedno. Dakle, raspolažete sa dve potpuno odvojene sobe, dva kupatila, dve kuhinje, dva frižidera i TV uređaja, dve terase, puno komfora i privatnosti.
DPLX 6 – u hodniku se nalaze dve čajne kuhinje, u obe prostorije ima jedan francuski ležaj i jedan običan ležaj.
<strong>Drugi objekat</strong> sadrži takodje dva velika duplexa (7 osoba), u visokom prizemlju prvi duplex čini trokrevetni studio (br. 5) i četvorokrevetni studio (br. 6) i na prvom spratu drugi duplex (studiji br. 7 i br. 8). Takodje raspolažete sa velikim konforom, kao i u prvom objektu.
DPLX 7 – u hodniku je jedna čajna kuhinja, u prvom studiju francuski i jedan standardni ležaj, u drugom studiju čajna kuhinja i dva francuska ležaja.
<div>

<strong>Treći objekat</strong> ima dva studija u visokom prizemlju. Jedan je trokrevetni (br. 9) i drugi četvorokrevetni (br. 10).
1/3 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski i jedan standardni ležaj
1/2+2 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski ležaj i krevet na sprat

<strong>Opis:</strong> Sve smeštajne jedinice imaju TV, fen, kupatilo, kuhinju, terasu. Posteljina i jedan manji peškir po osobi su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. Nameštaj je nov, higijena je odlična. Terase su prostrane.
Dodatni sadržaj: Za goste agencije KOMPAS koji dolaze automobilom, obezbeđen je parking u dvorištu vile za 5 automobila. Dvorište je lepo uređeno, sa zidanim roštiljem.

<strong>Klima uređaj:</strong> Doplata na licu mesta 5 € dnevno po klima uređaju.

<strong>GPS</strong> 40°36´44.01´´N – 24°36´22.37´´E

</div>
<div id=“mx-top“></div>
</div>
<a href=“http://www.armidatours.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/Cenovnik-Meandros.pdf“>Cenovnik Meandros</a>

&nbsp;

&nbsp;

<strong>Vila KOULA, Potos</strong>

<strong>Lokacija:</strong> Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u srcu Potosa, u centru, na oko 200 m od mora.

<strong>Struktura:</strong> Vila poseduje manje, skromnije opremljene, studije za 2, 3 ili 4 osobe, od kojih neki imaju krevete na sprat. U prizemlju se nalaze studiji br. 1 – 1/3, br. 2 – 1/1 i br. 3 – 1/3+1. Na I spratu su studio br. 4 – 1/4, i na II spratu studiji br. 5 – 1/3+2, br. 6 – 1/2, br. 7 – 1/2+2, br. 8 – 1/3.
1/2 studio manji – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i francuski ležaj manjih dimenzija (,,grčki bračni ležaj,, – 120 cm)
1/2 studio – u jednoj prostoriji mala kuhinja i dva standardna spojena ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan standardni i jedan francuski ležaj
1/3+1 studio – izdvojena kuhinja sa kaučom, u sobi jedan standardni i jedan francuski ležaj
1/4 studio – izdvojena kuhinja u sobi 2 standardna i jedan francuski ležaj
1/2+2 studio – kuhinja u hodniku, u sobi francuski ležaj i krevet na sprat
1/3+2 studio – izdvojena kuhinja sa jednim ležajem, u sobi manji francuski ležaj i krevet na sprat.

<strong>Opis:</strong> Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj, sef, fen za kosu. Svi studiji poseduju manje i uže balkone ili terase, sa tendama. Terase su odvojene rešetkama, tj. ne postoji vizuelna prepreka između njih. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu i ulazna vrata u funkciji prozora.
Posteljina i jedan peškir po osobi su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.
Vila ne poseduje parking, poseduje prostor za odlaganje prtljaga u danima smene.

<strong>Klima uređaj:</strong> Doplata na licu mesta 5 € po noći i smeštajnoj jedinici.

<strong>GPS</strong> 40°36´40.09´´N-24°36´18.57´´E

<a href=“http://www.armidatours.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/Cenovnik-Koula.pdf“>Cenovnik Koula</a>

&nbsp;

<strong>Vila Sofi Lux (Pefkari)</strong> nalazi se ispod puta, u borovoj šumi, oko 200 m od plaže

<strong>Struktura:</strong> 1/2 studio, 1/3 studio i 1/4 DPLX
1/2 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja i jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski i jedan kanabe ležaj ili tri odvojena ležaja
1/4 DPLX – odvojena čajna kuhinja, dve odvojene spavaće sobe sa dva obična ili po jedan francuski ležaj

<strong>Opis:</strong> Novosagrađeni i renovirani studiji i duplex apartmani, prve goste su primili u sezoni 2016. Nalaze se u visokom prizemlju (visine oko 1.75 cm), na 1. i 2. spratu. Poseduju TWC, kuhinju sa ugrađenim rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem (osim tiganja), TV, Wi-Fi internet, terase. Veliko ograđeno dvorište sa dosta zelenila. Studiji raspolažu sa francuskim ležajima, stim da trokrevetni studio ima kanabe kao treći ležaj. Parking je u dvorištu. Agencija KOMPAS tourism&amp;travel ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude.

<strong>Klima uredjaj:</strong> Doplata na licu mesta 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici.

<strong>GPS</strong> 40°37’01.6″N 24°36’03.8″E

<a href=“http://www.armidatours.co.rs/wp-content/uploads/2013/07/Cenovnik-Sofi-Lux.pdf“>Cenovnik Sofi Lux</a>


<div>
<div id=“inner_content“>

&nbsp;

<strong>Kompleks vila Papaikonomu</strong> čine pet zgrada u istom dvorištu. Na odličnoj je poziciji i izlazi na sopstvenu plažu. U sklopu kompleksa je dvorište sa manjim đakuzi-bazenom, roštiljem i parkingom. Gostima je na raspolaganju velika zajednička terasa sa prelepim pogledom na more, okružena palmama i visokim borovima, čije krošnje obezbeđuju prirodnu hladovinu tokom čitavog dana. Prednost vile je i njena lokacija, nedaleko od centra Potosa, a ipak izdvojena od buke i gužve. Zbog svoje pozicije, samog ambijenta i različite strukture smeštajnih jedinica, pogodna je za sve strukture gostiju, kako za parove, tako i za porodice sa decom. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u prodaji ovog kompleksa, možemo slobodno da tvrdimo, da je ovo jedan od najboljih objekata apartmanskog tipa na Tasosu. Ovo mišljenje mogu da potvrde i naši mnogobrojni, višegodišnji, zadovoljni turisti.

<strong>Papaikonomu I</strong> je u prvom redu do mora i apartmani imaju pogled na more.
Papaikonomu II se nalazi u dvorištu iza vile Papaikonomou I. Poseduje studije i apartmane koji su okrenuti ka ulici ili ka dvorištu.
Papaikonomu III se nalazi u dvorištu, ovo je posebna smeštajna jedinica u okviru kompleksa Papaikonomu. Studio ima pogled na dvorište.

Tip smeštaja:
1/4 duplex apartman – u jednoj, manjoj prostoriji čajna kuhinja, druga prostorija sa jednim bračnim ležajem, u trećoj prostoriji dva obična ležaja.
1/4+1 apartman – jedna prostorija sa dva ležaja i sopstvenim kupatilom, u drugoj prostorija čajna kuhinja, dva ležaja, fotelja na razvlačenje i sopstveno kupatilo.

Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

</div>
<div id=“inner_content“>
<div id=“ngg-gallery-703-21″>
<div id=“ngg-image-6950″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-13.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-13″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-13.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-13″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-17.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-17″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-17.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-17″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-18.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-18″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-18.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-18″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-19.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-19″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-19.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-19″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6954″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-21.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-21″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-21.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-21″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-22.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-22″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-22.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-22″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-23.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-23″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-23.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-23″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-24.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-24″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-24.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-24″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6958″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-25.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-25″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-25.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-25″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-26.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-26″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-26.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-26″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-1.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-1.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-2.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-2.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-2″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6962″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-3.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-3.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-5.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-5.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-7.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-7.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-8.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-8.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6966″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-9.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-9.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-9″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-10.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-10.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-10″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-11.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-11.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-11″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/tasos-potos-vila-papaikonomu-i-12.jpg“ rel=“set_703″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-1-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-i-12.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-i-12″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div></div>
</div>
&nbsp;

<strong>Vila  PAPAIKONOMU II</strong> se nalazi u dvorištu iza vile Papaikonomou I. Poseduje studije i apartmane koji su okrenuti ka ulici ili ka dvorištu.
Papaikonomu III se nalazi u dvorištu, ovo je posebna smeštajna jedinica u okviru kompleksa Papaikonomu. Studio ima pogled na dvorište.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ili dva obična ležaja.
1/5 suite – u jednom delu prostorije tri obična ležaja i čajna kuhinja, u drugom delu prostorije, koji je odvojen paravanom, dva obična ležaja.
1/5 apartman – u jednoj prostoriji bračni i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ili ležaj na razvlačenje i čajna kuhinja.

Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.
<div id=“ngg-gallery-704-21″>
<div id=“ngg-image-6970″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-2.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-2.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-3.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-3.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-4.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-4.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-4″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-5.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-5.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-5″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6974″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-6.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-6.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-7.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-7.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-8.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-8.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-8″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-9.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-9.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-9″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6978″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-10.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-10.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-10″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-16.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-16″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-16.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-16″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-17.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-17″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-17.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-17″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-18.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-18″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-18.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-18″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6982″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-31.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-31″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-31.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-31″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-32.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-32″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-32.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-32″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-34.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-34″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-34.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-34″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-35.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-35″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-35.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-35″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6986″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-24.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-24″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-24.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-24″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-20.jpg“ rel=“set_704″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-20″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-2/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-20.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-ii-20″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6987″></div>
<div>

&nbsp;

<strong>Papaikonomu III </strong>se nalazi u dvorištu, ovo je posebna smeštajna jedinica u okviru kompleksa Papaikonomu. Studio ima pogled na dvorište.

Tip smeštaja:
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni i jedan običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

</div>
</div>
</div>
</div>
<div id=“inner_content“></div>
&nbsp;

<strong>App hotel Discovery</strong> se nalazi na ulasku u Limenariju. Udaljen je od plaže oko 200m, a od centra mesta oko 400m.
Vilu čine komforni i lepo uređeni studiji i apartmani. Sadržaj vile upotpunjuju bazen sa ležaljkama i barom pored bazena, dvorište sa letnjikovcem i roštiljem, recepcija, luksuzni salon sa garniturama za sedenje u kome gosti mogu da uživaju u gledanju naših programa iz Total Tv-paketa. Kao važnu napomenu ističemo da je sporazumevanje najmanji problem, jer vlasnik vile govori srpski jezik. Moguće je parkiranje automobila u neprometnoj ulici ispred vile.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj.
1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa jednim bračnim ili dva obična ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj u trećoj prostoriji jedan običan ležaj i jedan trosed.
1/5 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 4€ po danu.

GPS  KOORDINATE: 40°37’39.9″N 24°34’02.6″E

&nbsp;
<div id=“ngg-gallery-658-21″>
<div id=“ngg-image-6423″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-1.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-1.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-2.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-2.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-3.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-3.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-5.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-5.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-5″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6428″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-6.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-6.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-8.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-8.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-8″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-9.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-9.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-9″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-limenarija-vila-discovery-11.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-limenarija-vila-discovery-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-limenarija-vila-discovery-11.jpg“ alt=“tasos-limenarija-vila-discovery-11″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9843″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-1.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-1.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-2.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-2.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-3.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-3.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-4.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-4.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9847″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-5.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-5.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-6.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-6.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-7.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-7.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-9.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-9.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-9″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9853″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-11.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-11.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-11″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-12.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-12.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-12″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-14.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-14″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-14.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-14″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/tasos-vila-discovery-limenaria-15.jpg“ rel=“set_658″><img title=“tasos-vila-discovery-limenaria-15″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-discovery/thumbs/thumbs_tasos-vila-discovery-limenaria-15.jpg“ alt=“tasos-vila-discovery-limenaria-15″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div></div>
</div>
&nbsp;

<strong>Vila Augustos (ex JOTA)</strong> nalazi se na udaljenosti od oko 2km od letovališta Limenaria i na oko 200 m od plaže Tripiti, koja je jedna od lepših plaža na Tasosu.
Zbog svoje pozicije vila se prvenstveno preporučuje putnicima koji koriste sopstveni prevoz i onima koji žele apsolutni mir. Vila Augustos se sastoji od dve identične zgrade. Ovo je novosagrađena vila koja poseduje moderne i izuzetno lepo opremljene studije. U sastavu vile je uređeno dvorište sa roštiljem, bazenom sa suncobranima i ležaljkama, a okruženo je borovom šumom. Parking prostor je obezbeđen ispred vile.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj (koji se izvlači iz bračnog ležaja).
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni, jedan običan i jedan običan ležaj (koji se izvlači iz bračnog ležaja).

Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

GPS  KOORDINATE: 40°37’30.5″N 24°32’31.8″E
<div id=“ngg-gallery-702-21″>
<div id=“ngg-image-6930″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-1.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-1.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-2.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-2.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-3.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-3.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-4.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-4.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6934″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-5.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-5.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-6.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-6.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-7.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-7.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-8.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-8.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6938″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-9.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-9.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-9″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-10.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-10.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-10″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-11.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-11.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-11″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-12.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-12.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-12″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6942″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-13.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-13″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-13.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-13″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-14.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-14″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-14.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-14″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-15.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-15″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-15.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-15″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-16.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-16″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-16.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-16″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-6946″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-17.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-17″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-17.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-17″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-18.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-18″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-18.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-18″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-19.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-19″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-19.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-19″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/tasos-tripiti-vila-jota-20.jpg“ rel=“set_702″><img title=“tasos-tripiti-vila-jota-20″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-jota/thumbs/thumbs_tasos-tripiti-vila-jota-20.jpg“ alt=“tasos-tripiti-vila-jota-20″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div></div>
</div>
&nbsp;

<strong>Vila ALBATROS</strong> nalazi se na ulasku u Limenas, na glavnom putu, na oko 100m od plaže Papias, 200m od plaže Tarzanos i na oko 800m od centra Limenasa.
Vila Albatros je nedavno potpuno renovirana, samim tim je kvalitet smeštaja na zavidnom nivou i već je dovoljno poznata na našem tržištu. Idealno je pozicionirana, jer se nalazi nedaleko od dve korektne, organizovane plaže, Papias i Tarzanos (ležaljke i suncobrani se mogu koristiti uz konzumaciju pića u beach barovima). Na svega 1,5km udaljenosti nalazi se plaža Makryammos, koja je jedna od najlepših i najpoznatijih plaža na ostrvu. Vila poseduje komforne apartmane i studije, kao i prostrane terase, od kojih su neke sa pogledom na more. Ambijent vile upotpunjuju uredjeno dvorište sa roštiljem i letnjikovcem. Vila u svom sastavu ima recepciju, koja je ujedno i zajednička prostorija za odlaganje prtljaga na dan smene. Parkiranje automobila je moguće na ulici ispred vile.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj ili tri obična ležaja. (br.7 pogled more)
1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa dva obična ležaja, a druga prostorija dva obična ležaja. (br.6 pogled more)
1/5 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa tri obična ležaja, a druga prostorija bračni ležaj (pogled more)
1/5+1 duplex apartman – dve spavaće sobe sa po jednim bračnim ležajem, u trećoj prostoriji čajna kuhinja i sofa na razvlačenje(pogled more)

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu u studiju i 6 € po danu u apartmanu.

GPS  KOORDINATE: 40°46’34.1″N 24°41’37.5″E
<div id=“ngg-gallery-707-21″>
<div id=“ngg-image-9873″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-18.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-18″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-18.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-18″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-17.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-17″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-17.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-17″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-16.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-16″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-16.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-16″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-11.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-11.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-11″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9865″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-10.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-10.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-10″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-9.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-9.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-9″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-6.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-6.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-5.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-5.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-5″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9861″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-4.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-4.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-4″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-3.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-3.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-2.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-2.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-1.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-1.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-1″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9870″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-15.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-15″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-15.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-15″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-14.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-14″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-14.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-14″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-12.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-12.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-12″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-13.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-13″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-13.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-13″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-9874″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-19.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-19″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-19.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-19″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-20.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-20″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-20.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-20″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-21.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-21″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-21.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-21″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/tasos-vila-albatros-limenas-22.jpg“ rel=“set_707″><img title=“tasos-vila-albatros-limenas-22″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-albatros-limenas/thumbs/thumbs_tasos-vila-albatros-limenas-22.jpg“ alt=“tasos-vila-albatros-limenas-22″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
&nbsp;

<strong>ApartHotel Mary 1</strong> – nalazi se u centralnom delu samog mesta na udeljenosti oko 200 m od plaže. Idealna je kako za porodice sa decom, tako i za mlade parove koji žele odmor u mirnom okruženju. Objekat je nedavno kompletno renoviran i poseduje recepciju, bazen, ležaljke oko bazena kao i pool-bar. Prelep ambijent same vile koji je okružen maslinama, kao i dvorište sa bazenom i ležaljkama, omogućiće vam relaksaciju i kada niste na plaži.
Svaki studio poseduje kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posudje), TV, klima uređaj, Wi-Fi i parking prostor. U okviru vile nalazi se tuš, toalet kao i prostorija za odlaganje stvari na dan smene. Centar mesta Skala Sotiros, u kojem se nalaze taverne i minimarketi, udaljen je 150 metara od  ville.

Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uredjaja je 5€ po danu.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj.

Koordinate vile: 40°43’38.2″N 24°32’57.9″E
<div>
<div id=“recentPosts4″>
<div>

</div>
<div></div>
</div>
</div>
<strong>Vila Mary 2</strong> – udaljena je oko 150 m od plaže, a do centra letovališta Skala Sotiros i prvog super marketa potrebno je dva minuta hoda.
Vila se nalazi u veoma mirnom i lepom kraju, okružen bogatom mediteranskom vegetacijom. Svi gosti vile mogu koristiti besplatno bazen i ležaljke app hotela Mary 1 koji je udaljen oko 100 m od vile. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, smeštene u prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu vile. Terase svih studija su okrenute ka bašti vile. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu kuhinju (mini elekrični šporet, frižder, posudje), TV, klima uređaj i Wi-Fi.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj.

Korišćenje interneta i peškira je uračunato u cenu. Doplata za korišćenje klima uredjaja je 5€ po danu.

Koordinate vile: 40°43’38.2″N 24°32’52.1″E
<div>

</div>
&nbsp;

<strong>Vila Maria</strong> nalazi u centralnom delu Potosa, na oko 120m od plaže.
Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim ( bračni ležaj  i krevet na sprat) studijima. Studiji su kompletno opremljeni: kuhinja, kupatilo sa tuš kadom, LCD, klima uredjaj, WI-FI i terasa.

Korišćenje interneta i klima uređaja je uključeno u cenu.

&nbsp;

<strong>Vila Koukoudis</strong> se nalazi u centralnom delu Potosa na oko 180 metara udaljenosti od plaže. U ponudi ovog objekta su dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani od kojih pojedini imaju i mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, LCD TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. U dvorištu vile se nalazi i roštilj, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promena posteljine i peškira vrši na 5 dana.
<div id=“mx-top“ class=“clearfix“>
<div class=“mx-inner clearfix“>
<div class=“module „>
<div class=“mod-wrapper clearfix“>
<div class=“mod-content clearfix“>
<div class=“artuniversallightbox_container“><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/1adeea093e4658d2b41107fa831e456b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/c33c58f9692a7c7d7e1be2bc6ca61996_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/abc948a0e89ba77cc3385cf62dcde0b5_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a1e31681b6b2028df3580249b772cad4_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/89eea5b65c3c360c8a8c0e713e106af2_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/4bd2f25edfd792b5003e61858ad2b613_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/koukoudis//vila%20koukoudis%20tasos%20potos%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8084ae88]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/1fcd9aceadad826946a08c70a3f12e5e_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
<div class=“clr“></div>
&nbsp;

<strong>Vila Suzana</strong> se nalazi na izlazu iz Potosa i udaljena je oko 500 metara od centra mesta, a 100-ak metara od plaže. U prostranom, lepo uređenom dvorištu nalazi se bazen, ležaljke sa suncobranima, tuš, igralište za decu i zidani roštilj, a vila poseduje i veš mašinu koju gosti mogu besplatno koristiti. Vila Suzana ima dva objekta, jedan je veći, centralni, pored bazena i ima studije smeštene na prvom spratu, dok su u drugom objektu studiji nešto manjih dimenzija i nalaze se na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju srazmrno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV, fen za kosu i klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu najma apartmana. Čišćenje i promena posteljine je jedanput u toku boravka, a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.
<div id=“mx-top“>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/d3d85b03e9687ec80ff60f22c4dbace8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2010.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/03502e0f41fe7d728a41db198e18c6b5_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2011.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e03ed58379b3c7495307ff5f4fb66670_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2012.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/c0046f179a341a44ab982d9f05ff46c8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2013.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/82579f98167e116d3427454728b034ab_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2014.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/27ff5d44aa7f6e568b669ede1c792ada_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2015.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/7dad9881d2b57525e5b192ad5890e334_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2016.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/f815a8ada38e74aa13d5dd9bdb3f5436_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2017.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8a8ee753243666ac5a919ce3ff49db63_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2018.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/3fdb78e1a4674b75d2c3558801bbc38b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2019.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/9078b221af201a100fb03e57375dedbf_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/65af32dbcfb9147461920f333cdb739b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2020.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/7a4d65201e12dba9c6348fb9314f840c_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2021.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ccf522e8884b8a91238c022b05b5adbf_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2022.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/d1377c080198a5033b25d9d93912b397_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2023.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ddf9803a2b106eaf590a118d176258e2_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2024.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/d547af063c882cc9372ef6616e6a16f1_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2025.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/1a57c68d4f433d75ba08718d52aa6d20_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2026.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8aabe8d43638fbb290194026c4d084f8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2027.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8dfd34d2bae21ebddcc73177ff590ab7_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2028.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e442d6f665322b561e617379cdbb8691_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2029.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/6e0b8c1b835b0ee2f6c23928557fc32c_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8117f4aad1eb9b5ba30f7501a4eda564_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2030.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/91f6f4b15aba79703a2b86dfaeb5ea89_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%2031.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/260dff8e38329f98d258dfb823e0b107_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/26f06d0acb209b4fa832fd1d6955c758_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ad5822cc93c6d91b54476a85d9b9584d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/54a4673c7bd4ffdfb1b55ba5a784043d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%208.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a38fac0593bffb690b937521991c9519_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/suzana//TASOS%20POTOS%20VILA%20SUZANA%209.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e150fa39450]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/b5e1496c8cbcd616a5a2beb7a3c0fee8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
<div></div>
<div id=“inner_content“></div>
<strong>Vila Lampiris</strong> se nalazi u centralnom delu Potosa na 100-ak metara udaljenosti od plaže. Vila sadrži renovirane, opremljene novim nameštajem dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne (francuski + krevet na sprat) studije smeštene na drugom spratu. Ispred same vile se nalazi dvorište sa garniturama za sedenje i roštiljem. Iako je smeštena u centru Potosa vila je zaklonjena od buke drugim objektom, koji je deli od ulice. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju, opremljenu osnovnim posuđem srazmerno broju ležajeva, rešoom i frižiderom, kupatilo, TV, terasu i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. Promena posteljine vrši se jedanput u toku boravka, a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.
<div id=“mx-top“>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8112dbf90a0722959dad5a156f9b468d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%2010.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/f047963ca499cc21a59c57363b04d093_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%2011.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/5a06e0ae33d76ef1f5b87eaa28ae7539_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%2012.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8b247c8c19772259700fda1bf2fc9cfe_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%2013.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/546c4f1e11d3bc56831b47535a38d52a_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%2014.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/2a8475c12467d9d611515d85207e23a8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ce0f0e0549213f27f31caa833d86bcc4_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/eb3097259bd9004cff4de7720c11f5b7_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/7db7bd8b280815130155c0627b5fd57d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/6703533c54df1df6245fd7d694adc76e_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/23812a6809d8047a48905e0117dbc3e0_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/f1f579e3c5019d6511bae36d51e2afdb_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%208.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a7308ed1c101c2942ad07d4e3ed2d837_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/lampiris//TASOS%20POTOS%20VILA%20LAMPIRIS%209.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e15245605b2]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/90e6272d58f8d503994b9f0a74c2595a_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
<div></div>
<div></div>
<div>
<div><strong>Vila Rena Lena</strong> se nalazi u blizini centralne raskrsnice u Potosu, na oko 50 metara udaljenosti od plaže do koje vodi neprometni put. Ovaj objekat starijeg datuma, koji se dobro održava, raspolaže dvokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima (sa 2 standardna kreveta i sofom na rasklapanje). Jedan od apartmana je nešto većih dimenzija i ima pogled na more, pa je i cenovno izdvojen. Iako je vila u blizini centra, nalazi se na veoma mirnoj lokaciji. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju kreveta, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Vila Rena Lena raspolaže parking prostorom i postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta. Čišćenje je na 3 dana a promena posteljine i peškira vrši se jedanput u toku boravka.</div>
<div></div>
<div></div>
<div>
<div id=“mx-top“>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/61cb5723c939fd18c1e9f9a3d91d716c_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2010.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/3c80e50e6435f5cfa09afd6bb629b050_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2011.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/b84497599efb686fd7bbf8472b76ca0e_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2012.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/4bce3f64cf732e5f89829b9e61b6a8df_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2014.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/5faa681ff3a9204b1d6f03c9823a59b3_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2015.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ac20e5c8590efc434e70227154bf6a8f_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2016.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/54b8851d6ed6f5ddf1d0d4c2a5e50453_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2017.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e7bbea962b47ae87fb154d2fa57a6c07_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2018.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/d9dcc8d078c76aeddc31796b5da62f9b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2019.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e8b1121ed9620a7c4600acfa33eccb11_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/68fc292b487da25acbc897d9ed3f47de_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2020.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/4fea1834fba6b81c6124327ff08ed997_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2021.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/d6e9f3e1bb5d7656134980e05245b49e_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2022.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/12c4a283ec15da78e6b47ca6b65c55b9_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2023.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/6be5c76d9c04335ede607d56ecd12a52_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2024.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/9162f81d1353183b1330ece1c0f58ac7_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2025.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/738d0c0b9e0a4ccb709b02e4d2a80825_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2026.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/3a6538001d60f821d095723a0557c29b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2027.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/b873c8af6e6560e60c7a963ec004a4a8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/c964321c00e6fd57806dc3cec69f4e35_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2030.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/caa2242ed3e49ce3db638755563cfc86_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2031.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/4266223929c8906827926172345429d4_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2032.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/800cc30e42401336a548d53c22285030_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2033.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/3b22045abb0129ca6420e1a42bcfc78b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2034.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/da7e80f7121d435519f46e266d0a5c55_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2035.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/2d5c30963e22f5b751f41f37e21800e2_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2036.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ab693c748689582e8c94800fe26220ad_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2037.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/3c45f20d35de50d1f06153fc19beab44_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%2038.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/50b74e51ed7f0b7902f987d405db2ab0_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/7091474b23bb5c4ccff53b9d6d6ceee2_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/b52a5c147af910828b79fc50a414eb53_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/82194348b96139cf11d1e8362dac684d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e7a36504b81ca46662387a152ea54fb7_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%208.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a2e5253e9449660c462553cdc032c7c7_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/renelena//Rena%20Lena%20Apartments,%20Potos,%209.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e1542f2b92f]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/590cde5a5050c43dcf2fbb49eb8e1428_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
&nbsp;

<strong>Vila Ana</strong> se nalazi u blizini centra Potosa na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice, koje se nalaze na prvom spratu, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, LCD TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. U vili postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta, a promena posteljine i peškira se vrši na 5 dana.
<div id=“mx-top“ class=“clearfix“>
<div class=“mx-inner clearfix“>
<div class=“module „>
<div class=“mod-wrapper clearfix“>
<div class=“mod-content clearfix“>
<div class=“artuniversallightbox_container“><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a372bf6e350bd55a6f7c56d75d530a7b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/88d41836039d4b2d53452e11713f7802_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/18c82e4eabd4560da412187ab714fe71_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8b3abcd7bb08b09dfcbc1be84581022d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/49d7561b7b3dcbb2c975438c192e299f_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/45fbd59cee613f717f176010139251da_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a class=“prettyphotopreview“ href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/anah//vila%20ana%20tasos%20potos%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_5710d8a2877d8]“><img class=“artprettyphoto“ src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/795c2ffc4de8e90dfa14a35ba45df471_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
<div class=“clr“></div>
<div class=“clr“><strong>Vila Aldebran 1</strong>  se nalazi u centru Limenarie, na svega par minuta hoda od plaže. Aldebaran je kompleks koji se sastoji iz dve vile. Okružuje ga prelepo uređeno dvorište u senci raznovrsnog drveća, sa zidanim roštiljem, u kome se nalaze garniture za sedenje isključivo za goste apartmana. U ponudi imamo dvokrevetne studije, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem, dvokrevetne studije sa kaučem na rasklapanje, trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane. Sve smeštajne jednice imaju pogled ka dvorištu i poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, posuđe, mini električni šporet) TV i Wi-Fi (slabog protoka) kao i klima uređaj koji se doplaćuje 5 eura dnevno. Vila poseduje recepciju i parking prostor na 20 m od vile. Zamena posteljine i peškira vrši se na svakih 5 dana, dok se čišćenje obavlja svakog dana. Slobodno možemo reći da je Aldebaran prava oaza mira, a ljubazni domaćini i prelepo uređeno dvorište učiniće vaš odmor još prijatnijim.</div>
<div id=“inner_content“ class=“clearfix“></div>

&nbsp;

<strong>Vila Aldebran 2</strong> pripada kompleksu vila Aldebaran i nalazi se na svega par minuta hoda od plaže. Kompleks okružuje prelepo uređeno dvorište prekriveno raznovrsnim drvećem, sa zidanim roštiljem, u kome se nalaze garniture za sedenje namenjene isključivo gostima kompleksa. U ponudi imamo četvorokrevetne mezonete koje se nalaze u prizemlju vile. U dnevnoj sobi nalaze se dve sofe na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja (frižider, posuđe i mini električni šporet), TV i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Iz dnevne sobe stepenicama se odlazi na drugi nivo apartmana u kome se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem. Vila poseduje Wi-Fi, recepciju i parking prostor na 20 m od vile. Zamena posteljine i peškira vrši se na svakih 5 dana, dok se čišćenje obavlja svakog dana. Slobodno možemo reći da je Aldebaran prava oaza mira, a ljubazni vlasnici, kao i prelepo uređeno dvorište, učiniće vaš odmor još prijatnijim.

&nbsp;

<strong>Vila Valandis </strong>se nalazi na oko 270 metara od plaže, u mirnom delu Limenarie. U neposrednoj blizini vile se nalazi supermarket. Vila poseduje četvorokrevetne apartmane na visokom prizemlju i prvom spratu, koji su pogodni za smeštaj četiri odrasle osobe ili porodice sa dvoje dece. Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), prostrane dve terase, TV aparat, TWC, Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 5 eura po danu. Apartman na spratu je izdvojen cenom jer se do njega stiže relativno strmim stepenicama. Čišćenje vile, zamena peškira i posteljine obavlja se na pet dana. Vila takođe poseduje privatni parking prostor za goste hotela.

&nbsp;

<strong>Franceska studios </strong>se nalazi u centru Potosa na oko 120 m od plaže, pored crkve u glavnoj ulici. U neposrednoj blizini se nalaze mnogobrojni marketi, taverne, suvenirnice itd. Vila je delimično renovirana 2015. godine kada je i bazen sagrađen. Franceska Studios poseduje dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije kao četvorokrevetne i petokrevetne apartmane. Petokrevetni apartman ima u kuhinjskom delu tri odvojena ležaja, dok je u drugoj prostoriji jedan grčki francuski ležaj (manji od standardnog) koji je pogodan za dve odrasle osobe ili dvoje dece. Svi studiji i apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), prostranu terasu, TV aparat, TWC, Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 5 eura po danu. Pored novosagrađenog bazena za odrasle i decu, sa ležaljkama, objekat poseduje i zidani roštilj u dvorištu, coffe-bar pored bazena, recepciju sa prostranim foajeom. U samom baru postoji mogućnost doplate usluge doručka. Takođe poseduje privatni parking prostor. Promena posteljine vrši se na 5 dana, dok je zamena peškira i čišćenje svakog trećeg dana. Ljubazni domaćini vile, zelenilo koje okružuje sam objekat kao i mir i tišina, učiniće Vaš odmor više nego prijatnijim.

<strong>Vila Eleni 1</strong> nalazi se u neposrednoj blizini centra Potosa, na 150 m od plaže. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije i apartmane sa kaučem iz koga se izvlači još jedan pomoćni ležaj. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), TV, Wi-Fi (slabog protoka), balkon sa garniturom za sedenje i tendama, klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 5 eura po danu. U dvorištu vile nalazi se tuš, toalet kao i prostorija za odlaganje stvari za poslednji dan boravka. Peškiri i posteljina menjaju se svakog petog dana boravka.

&nbsp;

<strong>Vila Eleni 2</strong> locirana je u samom srcu Potosa u glavnoj šetačkoj ulici, na samo 50 m od plaže. Svi apartmani iz naše ponude nalaze se na prvom spratu vile. Sve smeštajne jedinice sadrže kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), balkon, TV, Wi-Fi (slabog protoka), klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 5 eura po danu. Sa balkona se pruža pogled na šarenilo malih grčkih prodavnica i suvenirnica, a preko puta same vile nalazi se najbolji giros u mestu.

<strong>Vila Nikos</strong> se nalazi u centralnom delu Potosa na oko 120 metara od mora. Vila poseduje  dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, četvorokrevetne apartmane kao i studije, sa dva standardna ležaja i kaučem na razvlačenje, za smeštaj četiri osobe i studije, sa četiri standardna ležaja i kaučem na razvlačenje, za smeštaj šest osoba. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu vile i opremljene su kuhinjom (frižider, mini električan šporet bez rerne, posuđe), klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana, TV prijemnikom, veoma prostranom terasom i Wi Fi signalom. Promena posteljine, peškira i čišćenje studija vrši se svakog petog dana.

&nbsp;

<strong>Vila Venetia</strong> je novoizgrađena vila koja se nalazi u centru Potosa i na samo par minuta hoda od plaže. U ponudi imamo prostrane dvokrevetne,  trokrevetne i trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem koji se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terase, TV aparate, fen za kosu, TWC, Wi-Fi,  klima uređaje čije je korišćenje  uračunato u cenu. Vila poseduje igralište za decu i prvatni parking.  Apartmani se čiste tri puta u toku smene, a promena posteljine i peškira je svakog petog dana.

&nbsp;

<strong>Vila Dimitris</strong> se nalazi u mirnom delu Potosa na izlazu iz sela, na nekoliko minuta hoda od centra Potosa i na samo 80 m od plaže. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne apartmane opremljene skromnijim nameštajem, koji se nalaze u prizemlju vile. Apartmani se sastoje od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i koja je od dnevne sobe odvojena staklenim neprozirnim klizećim vratima. U dnevnoj sobi se nalazi singl ležaj sa kaučem na razvlačenje. Trokrevetni studiji se sastoje od francuskog ležaja i singl ležaja dok dvokrevetni studiji imaju samo francuski ležaj. Sve smeštajne jedinice su prostrane i poseduju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet bez rerne, posuđe, frižider) i toalet, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Pored vile se nalazi taverna Klimatoria gde gosti vile imaju mogućnost da uplate uslugu doručka ili polupansiona. Ispred svake smeštajne jedinice se nalazi prostran trem sa garniturom za sedenje sa pogledom na bazen vile Suzana koji je na raspolaganju gostima vile Dimitris. Na raspolaganju vam je takođe prostrano dvorište vile Suzana sa zidanim roštiljem, tušem i igralištem za decu. Promena posteljine, peškira i čišćenje studija vrši se svakog petog dana.

<strong>Apartmani Maria</strong> nalaze se u centru Potosa na 120 m od plaže. Vilu čini desno krilo zgrade i sastavni je deo kompleksa čiji drugi deo predstavlja Vila Maria. Apartmani Maria poseduju dvokrevetne i trokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane. Apartmani su smešteni u prizemlju, na prvom i trećem spratu vile. Svi studiji i apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), terasu, TV aparat, TWC, Wi-Fi, sef na recepciji i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 5 eura po danu. Objekat poseduje bazen za odrasle i decu, sa ležaljkama, snack bar, bar pored bazena, recepciju i prostrani foaje. U restoranu koji se nalazi pored samog bazena postoji mogućnost doplate usluge doručka. Apartmani poseduju privatni parking prostor kao i privatno obezbeđenje. Posteljina i peškiri menjaju se petog dana boravka. Ljubazni domaćini vile sa višegodišnjim radom u turizmu učiniće Vaš vrlo odmor prijatnijim.

&nbsp;

<strong>Vila Maria</strong> se nalazi u centru Potosa na 120 m od plaže. Vila čini levo krilo zgrade i sastavni je deo kompleksa čiji drugi deo predstavljaju Apartmani Maria. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane. Apartmani su smešteni u prizemlju i na trećem spratu vile. Svi studiji i apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), terasu, TV aparat, TWC, Wi-Fi, sef na recepciji i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 5 eura po danu. Objekat poseduje bazen za odrasle i decu, sa ležaljkama, snack bar, bar pored bazena, recepciju i prostrani foaje. U restoranu koji se nalazi pored samog bazena postoji mogućnost doplate usluge doručka. Takođe poseduje privatni parking prostor kao i privatno obezbeđenje. Promena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana kao i čišćenje. Ljubazni domaćini vile sa višegodišnjim radom u turizmu učiniće Vaš odmor vrlo prijatnijim.

&nbsp;

<strong>Vila ANA Potos</strong> se nalazi u strogom centru Potosa na svega par metara od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartmane koji sadrže opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klima uredjaj (uz doplatu). Većina studia su sa direktnim pogledom na more. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (na 5 dana). Vila ne poseduje parking (moguće parkiranje na 150 metara od vile).
<div id=“ngg-gallery-242-21″>
<div id=“ngg-image-1940″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-1.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-1.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-2.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-2.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-3.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-3.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-4.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-4.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-1944″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-5.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-5.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-1_0.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-1_0″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-1_0.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-1_0″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-2_0.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-2_0″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-2_0.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-2_0″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-3_0.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-3_0″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-3_0.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-3_0″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-5206″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-4_0.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-4_0″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-4_0.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-4_0″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-5_0.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-5_0″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-5_0.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-5_0″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-6.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-6.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-7.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-7.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-7″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-5210″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/tasos-potos-vila-ana-8.jpg“ rel=“set_242″><img title=“tasos-potos-vila-ana-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-ana-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-ana-8.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-ana-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
<div></div>
<div><strong>Apartmani Makedonia</strong> se nalaze u Potosu, na 4,5 hektara površine, udaljen od plaže 250 m, nalazi se kompleks apartmana MAKEDONIA, kategorisan sa tri zvezdice.
Ovaj Aparthotel raspolaže velikim i lepim ukusno opremljenim apartmanima.
Apartmani se sastoje od dnevno spavaće sobe sa kuhinjskim delom u kojima se nalazi sofa na razvlačenje i trpezariski sto, u spavaćoj sobi se nalaze dva standardna ležaja. Apartmani poseduju i kupatilo sa WC-om, veliku terasu, a opremljeni su i klima uredjajem i wi-fi internetom koji su za goste besplatni. Apartmani se čiste svaki dan, a menjanje posteljine i peškira je svaki treći dan. U prostranom dvorištu koje je prekriveno maslinama i palmama nalaze se dva bazena, veći za odrasle, a manji sa toboganom, za decu. Kod recepcije su i prostorija za čuvanje prtljaga i zajednički toalet koji se koriste na dan smene. Hotel poseduje i sopstveni parking.</div>
<div></div>
<div>
<div id=“mx-top“>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/makedonia//TASOS%20HOTEL%20MAKEDONIA%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e107b905bc7]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/6e0b3dff876c279716fc06e6a70c14f6_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/makedonia//TASOS%20HOTEL%20MAKEDONIA%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e107b905bc7]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8fefe286ed643820e0cfa9c64c032867_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/makedonia//TASOS%20HOTEL%20MAKEDONIA%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e107b905bc7]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/bcf46692657622c6e244abd9086b6025_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/makedonia//TASOS%20HOTEL%20MAKEDONIA%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e107b905bc7]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e6ad1a3ffdcc7785e3469468cd0857bb_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/makedonia//TASOS%20HOTEL%20MAKEDONIA%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e107b905bc7]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e1f4377e66d3bcff24f69fa66241d7cf_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/makedonia//TASOS%20HOTEL%20MAKEDONIA%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_52e107b905bc7]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/3050a2c8edde6e60b6c045685c3134c7_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
</div>
<div>
<div>
<div id=“inner_content“><article><header></header><header></header><header><strong>Vila Rania</strong> se nalazi u centralnom delu Skala Potamije, na 60 metara udaljenosti od plaže.
Ovaj objekat poseduje sopstveni parking prostor, roštilj u dvorištu i mogućnost korišćenja Wi Fi interneta. Raspolaže 1/3+1 i 1/4 apartmanima, koji su smešteni na prvom spratu ili u odvojenom, prizemnom objektu. Sa terasa na prvom spratu se pruža delimičan pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana.
Promena posteljine je na 5 dana.</header></article></div>
</div>
<div></div>
<div>
<div id=“inner_content“><article><header>
<div id=“mx-userpos“>
<div id=“mx-top1″>
<div>
<div>
<div></div>
<div></div>
<div><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a9fb1e9024b16f93ba36b2c3f4e0192a_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2010.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/7c5bd88295145e15dd3da068b93bdd1b_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2011.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/c0a568399e4d80ca32cea10a10af07ac_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2012.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ab945ca31c8b4f52d930f487e52860a5_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2013.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/d427ab18ff5c5f839296ba6c7ad37f09_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2014.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a228460c93b38b786e93c8085d4a00b5_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2015.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/9246ed44828adea21a67366d94649470_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2016.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/ab9f18dc747491adf71c609d6b453c21_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2017.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/5557d546937ae64c3f71f322569bef82_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2018.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/24bbd2712dee145cb3fe8b13b4ad5973_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2019.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/1f208ee9f848ebb231b6533fe37866ad_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/eb8ac71815fcb6236f6cb2f6a1b5b872_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2020.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/dbffd903dd4d2a3ad5b7079fc1e59696_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2021.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a190a21d90ae78cf61c66d228adc8d21_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%2022.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8799273598576235f65439f027ffbd33_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/8a9b22c7de115cd29f9855c739a18d66_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/05bdc8ff07b92d45f15a2dd584098b76_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/893bd41ff74160c7058da5b42e168d96_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/fca0e982331bb3e2c5030e52b527d8dd_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e074bfa04bd06e4463ae036d538d2ce0_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%208.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e567de213807f00b5c8b57531ce3298d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/tasos/rania//vila%20rania%20skala%20potamia%209.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b0fdfe841b8]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/edf8ed613827298c6d4d98e075394c78_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
</header></article></div>
</div>
<div>
<div id=“ngg-gallery-470-21″></div>
<strong>Vila STELA</strong> se nalazi u Potosu a od plaže je udaljena 500 m. Poseduje prostrane 1/2, 1/2+1 i 1/3 studije, koji su opremljeni kuhinjom, TV-om, kupatilom, klima uredjajem, terasom…Ispred vile je veliko dvorište.
<div id=“ngg-gallery-157-21″>
<div id=“ngg-image-1248″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-1.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-1.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-14.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-14″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-14.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-14″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-3.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-3.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-4.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-4.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-4308″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-13.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-13″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-13.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-13″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-12.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-12.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-12″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-11.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-11.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-11″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-10.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-10.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-10″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-4314″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-19.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-19″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-19.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-19″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-20.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-20″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-20.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-20″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-18.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-18″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-18.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-18″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-17.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-17″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-17.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-17″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-4310″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-15.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-15″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-15.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-15″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-16.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-16″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-16.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-16″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-21.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-21″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-21.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-21″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/tasos-potos-vila-stela-8.jpg“ rel=“set_157″><img title=“tasos-potos-vila-stela-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-apartmani-stela-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-stela-8.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-stela-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-4318″></div>
<div></div>
</div>
<strong>Vila BABIS</strong> je 2 minuta hoda udaljena od plaže, a nalazi se u samom srcu Potosa u drugoj šetališnoj ulici paralelnoj sa plažom. Poseduje 1/2 studije i 1/5 mezonete. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo i terasu.
<div id=“ngg-gallery-832-21″>
<div id=“ngg-image-8938″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/tasos-potos-vila-babis-2.jpg“ rel=“set_832″><img title=“tasos-potos-vila-babis-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-babis-2.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-babis-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/tasos-potos-vila-babis-3.jpg“ rel=“set_832″><img title=“tasos-potos-vila-babis-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-babis-3.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-babis-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/tasos-potos-vila-babis-4.jpg“ rel=“set_832″><img title=“tasos-potos-vila-babis-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-babis-4.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-babis-4″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/tasos-potos-vila-babis-5.jpg“ rel=“set_832″><img title=“tasos-potos-vila-babis-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-babis-5.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-babis-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/tasos-potos-vila-babis-6.jpg“ rel=“set_832″><img title=“tasos-potos-vila-babis-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-babis-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-babis-6.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-babis-6″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
</div>
<div></div>
<div></div>
<div><strong>Vila Filaktos </strong>se nalazi na 3 minuta od plaže, na blagoj uzvišici, 800m od centra, Vila poseduje bazen, fantastičan pogled na more. Smeštaj je u 3+1 apartmanima koji imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. U kuhinji nalazi se singl ležaj sa fiokom na izvlačenje, u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj. Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.</div>
<div></div>
<div></div>
<div><img src=“http://www.nitravel.rs/images/stories/letovanje/grcka/tasos/limenaria/filaktos//6.jpg“ alt=“big image“ width=“200″ height=“170″ /><img src=“http://www.nitravel.rs/images/stories/letovanje/grcka/tasos/limenaria/filaktos//9.jpg“ alt=“big image“ width=“200″ height=“170″ /><img src=“http://www.nitravel.rs/images/stories/letovanje/grcka/tasos/limenaria/filaktos//11.jpg“ alt=“big image“ width=“200″ height=“170″ /><img src=“http://www.nitravel.rs/plugins/content/admirorgallery/admirorgallery/thumbs/stories/letovanje/grcka/tasos/limenaria/filaktos//10.jpg“ alt=“10.jpg“ width=“200″ height=“170″ /><img src=“http://www.nitravel.rs/images/stories/letovanje/grcka/tasos/limenaria/filaktos//8.jpg“ alt=“big image“ width=“200″ height=“170″ /></div>
<div></div>
<div></div>
<div>
<div>

<strong>Vila Makrina</strong> se nalazi 150 m od plaže, na granici između Skala Potamie i Golden Beacha. Sadržaj: recepcija, sef, ograđeno dvorište, tuš u dvorištu. Smeštaj: studiji za 2-3 osobe: TWC, TV, fen, telefon, mini kuhinja, besplatan WI-FI, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), terasa. Trokrevetni studio ima francuski krevet i veću fotelju na razvlačenje, i namenjen je za dvoje odraslih i dvoje male dece.

</div>
<div>
<div id=“mx-maincol“>
<div id=“mx-top“>
<div>
<div>
<div>
<div><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%201.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/edb80ddca1e9293a4d945fd8573a611f_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%2010.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/a8a19e45f946ec8322d9c89cccfc24c0_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%2011.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/537b32f3d1295318d555d499710407ff_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%202.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/e8dc105cab97465713801863dfb7b532_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%203.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/227582038cab201e4074cbe255ac917d_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%204.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/b89af4b1a3564baacc063ce614c6bae5_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%205.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/c4e0f24af5ed1ba3cc003e79ad87bea8_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%206.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/c0d305d72b48754426938a7c09480684_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%207.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/44e557334a0fda9fd0bc721e21ea603c_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%208.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/54d2b2772ebcfc6530dfdaa29bc3a4b1_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a><a href=“http://www.asturs.co.rs//images/letovanje/apartmani/ostrva/artikli/tasos/makrina//TASOS%20VILA%20MAKRINA%209.jpg“ rel=“prettyphoto[artgallery_54b911625191b]“><img src=“http://www.asturs.co.rs/images/artprettyphoto_tmp/f25a86c931a3d68d062ceb9789f8ce61_120_100.jpg“ alt=““ width=“120″ height=“100″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div>
<div><strong>Vila Anna Beach</strong> se nalazi u Limenariji na samoj obali. Poseduje 1/2 i 1/3 studie, i 1/4 apartmane koji su opremljeni kuhinjskim blokom, TV, klima uredjajem, fenom za kosu, terasom… Sadrzi restoran, bazen i prelepo dvoriste.</div>
&nbsp;
<div id=“ngg-gallery-470-21″>
<div id=“ngg-image-4237″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-1.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-1.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-2.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-2.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-3.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-3.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-4.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-4.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-4241″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-5.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-5.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-6.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-6.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-7.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-7.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-8.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-8.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-4245″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/tasos-limenaria-vila-anna-beach-9.jpg“ rel=“set_470″><img title=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-limenaria-vila-anna-beach/thumbs/thumbs_tasos-limenaria-vila-anna-beach-9.jpg“ alt=“tasos-limenaria-vila-anna-beach-9″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
</div>
<div></div>
<div>

<strong>Vila Anna</strong> je smeštena u južnom delu grada, odmah pored plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji imaju kuhinju (frižeder, mini električan šporet bez rerne, posuđe), klima uređaj, LCD TV prijemnik i terasu. U sklopu dvorišta je privatni parking, bazen sa ležaljkama i izlaz na plažu.
<div id=“ngg-gallery-787-21″>
<div id=“ngg-image-8239″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-1.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-1.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-2.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-2.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-4.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-4.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-4″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-5.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-5.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-5″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-8243″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-7.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-7.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-8.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-8.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-8″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-9.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-9.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-9″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-10.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-10.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-10″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-8247″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-11.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-11.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-11″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-12.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-12.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-12″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-13.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-13″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-13.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-13″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-14.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-14″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-14.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-14″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-8251″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-15.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-15″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-15.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-15″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-16.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-16″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-16.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-16″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-17.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-17″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-17.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-17″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-18.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-18″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-18.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-18″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-8255″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-20.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-20″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-20.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-20″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-21.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-21″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-21.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-21″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-22.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-22″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-22.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-22″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/tasos-potos-vila-anna-24.jpg“ rel=“set_787″><img title=“tasos-potos-vila-anna-24″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-anna-potos/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-anna-24.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-anna-24″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>
<div></div>
<div>

<strong>Vila PAPAIKONOMU IV</strong> je izdvojena zgrada u dvorištu vila Papaikonomu I i II. Poseduje 1/3 studije koji imaju čajnu kuhinju sa posudjem i priborom, klima uredjaj, kupatilo, peškire, terasu, tv/sat. Ispred vile je dvorište i sopstveni parking prostor.
<div id=“ngg-gallery-706-21″>
<div id=“ngg-image-7003″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-13.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-13″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-13.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-13″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-14.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-14″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-14.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-14″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-7.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-7.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-8.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-8.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-7007″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-9.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-9″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-9.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-9″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-10.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-10″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-10.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-10″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-11.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-11″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-11.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-11″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-12.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-12″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-12.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-12″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-7011″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-1.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-1.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-2.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-2.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-3.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-3.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-4.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-4.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
<div id=“ngg-image-7015″><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-5.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-5.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-6.jpg“ rel=“set_706″><img title=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-papaikonomu-4/thumbs/thumbs_tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-6.jpg“ alt=“tasos-potos-vila-papaikonomu-iiii-6″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
</div>
<div></div>
<div>

<strong>Vila PEFKARI (Pefkari) </strong>se nalazi na prelepoj sopstvenoj plaži. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju lepe terase sa garniturom za sedenje (svi sa pogledom na more i plažu), moderne box-kuhinje opremljene su osnvnim kuhinjskim priborom. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se: peškiri svaka 2 dana, posteljina svaka 3-4 dana u toku boravka gostiju. Čišćenje je svaki dan. Pored vile je parking. Klima uredjaji, wi-fi internet, ležaljke i suncobrani na plaži su u ceni najma.
<div id=“ngg-gallery-540-21″>
<div id=“ngg-image-5227″>
<div><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-1.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-1″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-1.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-1″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-2.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-2″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-2.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-2″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-3.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-3″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-3.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-3″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-4.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-4″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-4.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-4″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
<div id=“ngg-image-5231″>
<div><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-5.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-5″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-5.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-5″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-6.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-6″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-6.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-6″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-7.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-7″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-7.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-7″ width=“100″ height=“75″ /></a><a title=“ “ href=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/tasos-pefkari-vila-pefkari-8.jpg“ rel=“set_540″><img title=“tasos-pefkari-vila-pefkari-8″ src=“http://go-go.rs/wp-content/gallery/tasos-vila-pefkari-pefkari/thumbs/thumbs_tasos-pefkari-vila-pefkari-8.jpg“ alt=“tasos-pefkari-vila-pefkari-8″ width=“100″ height=“75″ /></a></div>
</div>
</div>
</div>