Olympic beach

  

Olympic Beach – je udaljen oko 2 km od Paralie, a od Soluna oko 70km. Sa Paraliom je povezan lepim šetalištem duž plaže. Olympic Beach odlikuje duga peščana plaža, prijatna klima, mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice. Olympic Beach česti je izbor mesta za letovanje prvenstveno porodica kojima mir u mestu pruža mogućnost odmora, a postepena dubina mora i široka peščana plaža idealni spoj za boravak sa decom. Blizina Paralie omogućuje bogat noćni život.

First minute, popusti do 20%, leto 2017

 

Vila Korali nalazi se u centralnom delu Olympic Beach-a, u pešačkoj zoni, oko 70 metara od plaže. Vila je nedavno renovirana i kompletno je opremljena. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu, a u prizemlju su prodavnice. U neposrednoj blizini vile je super market, pekara, kafići…

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.Korišćenje WI-FI interneta – BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

GPS KOORDINATE: 40°14’20.2″N;  22°35’13.7″E

15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE !!!
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017.

Vila Max Holidays nalazi se u centralnom delu Olympic Beach-a u paralelnoj ulici sa pešačkom zonom, na oko 120m od plaže.
Vila je potpuno renovirana 2013.godine. Studiji i apartmani su komforni i potpuno opremljeni (čajna kuhinja, frižider, klima uređaj, LCD/TV sa satelistskim Total Tv programom – 9 srpskih kanala). U prizemlju vile se nalazi bar sa salonom i recepcija. Dvorište vile je veoma lepo uređeno sa garniturama za sedenje, koje gosti mogu da koriste. Preko puta same vile se nalazi super market „Mytikas“, a  u neposerdnoj blizini su taverne, picerije, kafići, poslastičare, prodavnice…. Vilu preporučujemo kako za porodice, tako i za veća društva. Na zahtev gostiju, postoji mogućnost korišćenja roštilja na otvorenom.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj.
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj i jedan bračni ležaj.
1/5 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj i u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/6 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva obična ležaja i jedan bračni ležaj i u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje WI-FI interneta – BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3 € po danu.

GPS KOORDINATE: 40°14’20.3″N 22°35’11.1″E

15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE !!!
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017.

 

Vila Penelopi se nalazi na samoj obali, u pešačkoj zoni Olympic Beach-a
Zahvaljujući tome što se ova vila nalazi na samoj plaži, možemo da kažemo da ima idealnu poziciju i iz tog razloga je preporučujemo i izdvajamo iz ponude. Pravo je zadovoljstvo i potpuni ugodjaj uz prvu jutarnju kafu ili čašicu „ouza“, sedeti na nekoj od terasa koje imaju očaravajući frontalni pogled na more. U glavnoj zgradi vile nalaze se kompletno opremljeni apartmani i duplexi, od kojih većina ima frontalni pogled na more. U dvorištu iza glavne zgrade je depadans vile u kome se nalazi prizemni trokrevetni studio. Vila ima lepo uredjeno, popločano dvorište sa česmom i tušem. Zbog strukture smeštajnih jedinica, preporučujemo je za višečlane porodice kao i za veće društvo. U sklopu vile je beach-bar sa ležaljkama i suncobranima koje naše gosti uz konzumiranje pića mogu da koriste. Na oko 70m od vile se nalazi javni parking.

Tip smeštaja:
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. Studio se nalazi u prizemlju u depadansu vile.
1/4 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji bračni ležaja.
1/4+1 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj dva obična ležaja, u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje).
1/5 duplex suite – u jednoj prostoriji  kuhinja, u drugoj jedan bračni i jedan običan ležaj, u trećoj prostoriji dva obična ležaja. Nalazi na četvrtom spratu.
1/6 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja i dva bračna ležaja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja (umesto bračnog ležaja mogu da budu dva obična ležaja, i obrnuto). Može da se sastoji i iz dve spavaće sa po jednim bračnim i jednim običnim ležajem i trpezarije sa kuhinjom.
1/6 duplex apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje WI-FI interneta – BESPLATNO. U svakom apartmanu i duplexu su 2 klima uređaja. Doplata za korišćenje klima uređaja u studiu je 3 € po danu, u apartmanu i duplexu je 6 € po danu.

GPS KOORDINATE: 40°14’14.7″N 22°35’14.4″E

 

Vila Olga se nalazi na oko 180m od plaže, u četvrtoj paralelnoj ulici sa plažom.
Ova relativno nova vila, sagradjena je pre nekoliko godina. Sastoji se iz prizemlja i tri sprata i u svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije. Studiji su moderno opremljeni kompletnom kuhinjom, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje. Sadržaj vile upotpunjuje recepcija sa lobijem, lift i uredjeno dvorište sa tušem. Gosti na dan smene mogu da koriste zajedničku prostoriju u delu recepcije u kojoj se nalazi mini-kuhinja i toalet. Parkiranje automobila je moguće ispred vile ili nedaleko na javnom parkingu.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje WI-FI interneta – BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

GPS KOORDINATE: 40°14’26.7″N 22°35’07.4″E

15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE !!!
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.05.2017.

 

 

Vila Pentisilia na 200 m od plaže u mirnom delu Olympic beach-a nailazimo na ovu prelepu vilu. Komforni dvokrevetni i trokrevetni studiji kao i četvorokrevetni apartman, prijatno uredjenog enterijera, zadovoljiće sve vaše potrebe. Svaka soba poseduje čajnu kuhinju, kupatlo, terasu, klima uredjaj (doplaćuje se na licu mesta), televizor. Objekat je okružen uredjenom bašticom. Studiji se nalaze na prvom , drugom i trećem spratu a objekat poseduje i lift.

cenovnik-pentisilia

 

Vila Evdokia se nalazi na oko 120m od plaže. USLUGA: Najam studia ili apartmana. SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima kao i 1/4 apartmanima koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Prostrani studii i apartmani imaju pogled na ulicu ili baštu. Svi poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj. Promena posteljine na 5 dana. SADRŽAJ: U sklopu vile su recepcija, lobi bar i lift.

FIRST MINUTE:
Za celokupne uplate do 25.02.2017. – 15% popusta na prevoz i smeštaj
Za celokupne uplate do 25.03.2017. – 10% popusta na prevoz i smeštaj
Za uplatu 30% prilikom rezervacije do 10.02.2017. – 10% popusta na prevoz i smeštaj

Cenovnik Evdokia

o-beach-vila-evdokia-1o-beach-vila-evdokia-2o-beach-vila-evdokia-3o-beach-vila-evdokia-4
o-beach-vila-evdokia-5o-beach-vila-evdokia-6o-beach-vila-evdokia-8o-beach-vila-evdokia-7
o-beach-vila-evdokia-9o-beach-vila-evdokia-10o-beach-vila-evdokia-11

 

Vila Apolon se nalazi na oko 180m od plaže. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima na drugom i trećem spratu sa pogledom na baštu ili ulicu. Svi poseduju nov nameštaj, kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj. Promena posteljine na 5 dana. SADRŽAJ: U dvorištu vile gostima je na raspolaganju prostor predviđen za pravljenje roštilja. Vila poseduje lift. Besplano korišćenje interneta.

FIRST MINUTE:
Za celokupne uplate do 25.02.2017. – 15% popusta na prevoz i smeštaj
Za celokupne uplate do 25.03.2017. – 10% popusta na prevoz i smeštaj
Za uplatu 30% prilikom rezervacije do 10.02.2017. – 10% popusta na prevoz i smeštaj

Cenovnik Apolon I

o-beach-vila-apolon-1o-beach-vila-apolon-2o-beach-vila-apolon-3o-beach-vila-apolon-4
o-beach-vila-apolon-5o-beach-vila-apolon-6o-beach-vila-apolon-7o-beach-vila-apolon-8
o-beach-vila-apolon-9

 

 

 

Vila Hrisa  – nalazi se u centralnom delu Olympic Beacha-a, na 60 metara od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, terasu, TV, klima uređaj (NIJE UKLJUČEN U CENU – plaća se na licu mesta 5eura dnevno po studiju). Trokrevetni studiji se sastoje od jedne prostorije u kojoj je i spavaći deo (francuski i singl ležaj ili tri single ležaja), četvorokrevetni apartman se sastoji od dve spavaće sobe (u obe sobe po dva single ležaja) i petokrevetni apartman se sastoji od dve spavaće sobe (u jednoj dva single ležaja, u drugoj sobi francuski i single ležaj). Svi studiji/appartmani sadrže komplet posteljinu za svaki krevet. Korišćenje wi-fi interneta je uključeno u cenu. Studiji / apartmani se nalaze u prizemlju, na I i II spratu. Struktura: 1/2std, 1/3std, 1/4app, 1/5app.
Za uplatu u celosti do 01.03.2017 odobrava se 10% popusta na apartmanski smeštaj i prevoz

Cenovnik Hrisa

Vila ILIAS nalaze se na 30 m od plaže, u centralnom delu Olympic Beach-a u glavnoj ulici.

Vila raspolaže prostranim šestokrevetnim, petokrevetnim, cetvorokrevetnim, trokrevetnim i dvokravetnim apartmanima i duplex apartmanima. Svi apartmani imaju TV i AC.
Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veilki frižider. Svi apartmani poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Zamena posteljine se vrši na 5 dana.
Doplata za klimu 5 evra po apartmanu dnevno, WI-FI grati

Popust -15 % do 15.02.2017. 100% prilikom rezervacije.(za cene bez *)

Popust -10 % do 15.03.2017. 50% rezervacija i 50% do 01.05.17.

Popust -7 % do 15.04.2017. 50% rezervacija i 50% do 01.06.17.

Popust -5 % do 01.05.2017. 50% rezervacija i 50% do 01.05.17.

Vila TEODORA nalaze se na 30 m od plaže, u centralnom delu Olympic Beach-a u glavnoj ulici(20 m od vile Ilijas prema centru). Vila raspolaže trokrevetnim i dvokravetnim studijima. Svi apartmani imaju TV i AC. Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je veilki frizider. Sve sobe poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Zamena posteljine se vrši na 5 dana.Doplata za AC 5 evra po apartmanu dnevno, WI-FI gratis. GPS kordinate 40°14’16.1″N 22°35’12.6″E

Popust -15 % do 15.02.2017. 100% prilikom rezervacije.(za cene bez *)

Popust -10 % do 15.03.2017. 50% rezervacija i 50% do 01.05.17.

Popust -7 % do 15.04.2017. 50% rezervacija i 50% do 01.06.17.

Popust -5 % do 01.05.2017. 50% rezervacija i 50% do 01.05.17.

Vila Panorama je udaljena oko 160m od široke peščane plaže u centralnom delu Olympic Beach-a. Pored same vile nalazi se odlično snabdeven super-market, a preko puta restoran sa veoma povoljnim cenama. Nova vila poseduje kompletno opremljena dvokrevetna i trokrevetna studia. Svaki studio ima svoju prostranu terasu sa garniturama za sedenje, a u sobi je garderober, noćni stočić, kuhinjski deo opremljen frižiderom, rešoom i kompletnim posuđem. Svaki studio poseduje TWC, TV i klimu.
WiFi internet – DA *
Privatan parking – NE .
Peškiri – NE
Klima uređaj DA
*Grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, a za francuski ležaj 185-200cm sa 120-155cm

*Kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom

*Jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora

Cenovnik Panorama

Vila APOSTOLIS

Lokacija: Vila sa tradicijom, fantastična lokacija, u šetališnoj zoni i praktično na plaži (30m).

Struktura: Na prvom spratu su studiji (br. 1,3,4,5,6,7) i apartman (br. 2) a na drugom spratu studiji (br. 8,10,11,12,13,14) i apartman (br. 9).
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i ozidan krevet sa dva dušeka
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, ozidan krevet sa dva dušeka I jedan običan ležaj
1/5 apartman – u hodniku je čajna kuhinja, u jednoj prostoriji francuski I jedan običan ležaj u drugoj prostoriji jedan francuski ležaj.

Opis: Studiji su za dve odnosno tri, apartmani su za pet osoba i sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo sa dva grejna polja, frižider i osnovni potreban pribor), terasu sa garniturom za sedanje, tv. Posteljina se menja jednom u toku boravka gostiju. Peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija/apartmana (potrebno je poneti sopstveni) i čistoću studija održava sam korisnik.

Dodatni sadržaji: Vila poseduje lift. Odmah preko puta vile je parking.

Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici.

GPS 40°14´13.07´´N – 22°35´12.40´´E

FIRST MINUTE!!!
POPUST 15% za uplatu u celosti do 01.03.2017.
POPUST 10% za uplatu u celosti do 01.05.2017.
POPUSTI NE VAŽE ZA PRVE I POSLEDNJE SMENE

 

 

Vila APOLON II

Lokacija: Vila Apolon II je na odličnoj lokaciji, nalazi se na 50 m od plaže, u šetališnoj zoni.

Struktura: Na prvom spratu vile nalaze se dva dvokrevetna (br. 3 i 4) sa pogledom na dvorišnu stranu i dva trokrevetna studija (br. 1.i 2) sa pogledom na šetališnu ulicu. Na drugom spratu vile raspored je isti, dvokrevetni studiji (br. 7 i 8) i trokrevetni studiji (br. 5 i 6).
1/2 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja i dva odvojena obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski i jedan običan ležaj.

Opis: Novoizgrađena dvospratnica, poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Svi studiji poseduju: kupatilo sa tušem, mini opremljenu kuhinju sa osnovnim priborom u sklopu studija, TV, terasu sa garniturom za sedanje. Na prvom spratu vile nalaze se dva dvokrevetna (br. 3 i 4) sa pogledom na dvorišnu stranu sa dva standardna ležaja i trokrevetni studiji (br. 1.i 2) sa pogledom na šetališnu ulicu sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem. Na drugom spratu vile raspored je isti, dvokrevetni studiji (br. 7 i 8) i trokrevetni studiji (br. 5 i 6). Zamena posteljine je jednom u toku boravka gostiju, a peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija/apartmana (ponesite sopstveni) i čistoću studija održava sam korisnik.

Dodatni sadržaji: Vila poseduje lift. Parking je 30 metara od vile.

Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici.

GPS 40°14´15.05´´N – 22°35´12.08´´E

FIRST MINUTE!!!
POPUST 15% za uplatu u celosti do 01.03.2017.
POPUST 10% za uplatu u celosti do 01.05.2017.
POPUSTI NE VAŽE ZA PRVE I POSLEDNJE SMENE

 

Vila Vera se nalazi preko puta plaže, u samom centru Olympic beach-a. Opis: Vila Vera ima odličnu lokaciju, nalazi se na šetalištu na samo nekoliko metara od plaže, pored vile Korali. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, od kojih pojedini imaju pogled na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV, besplatnu WiFi konekciju i balkon. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

FIRST MINUTE – 20%

(popust se obračunava na devizni deo iz cenovnika do 31.01.2017.)

 


Vila Korali se nalazi preko puta plaže, u samom centru Olympic beach-a. Opis: Vila Korali ima odličnu lokaciju, nalazi se na šetalištu na samo nekoliko metara od plaže, pored vile Vera. Vila je 2016. godine prvi put otvorena za goste. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, od kojih pojedini imaju pogled na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV, balkon, besplatnu WiFi konekciju, kao i klima uređaj, čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5€ dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna.FIRST MINUTE – 20%
(popust se obračunava na devizni deo iz cenovnika do 31.01.2017.)
Vila Julia 
Lokacija: 50m od mora, u drugom redu šetališta
Smeštaj: Studiji za dve osobe u visokom prizemlju, apartmani za četiri osobe, dupleks apartmani za pet osoba
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.
Klima: Doplata za korišćenje klime iznosi 5eur dnevno.
15% popusta za rezervacije i uplatu u celosti do 31.01.2017.
Vila Mentor
Lokacija: 20m od plaže.
Smeštaj: Studiji za dve, tri i četiri osobe na prvom i drugom spratu. Kuća renovirana za sezonu 2016. Deo studija je sa pogledom na more, označeno u cenovniku.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi.
Ležajevi: Klasični single i francuski  ležajevi.
Klima: Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.

15% popusta za rezervacije i uplatu u celosti do 31.01.2017.

Cenovnik Mentor

Vila Christina – se nalazi u srcu Olympic Beach-a na 170m od peščane plaže. Očaravajuće dvorište u kojem naši putnici mogu provoditi svoje slobodno vreme. Veliki hol sa recepcijom će vas očarati svojom lepotom. Vila Christina poseduje LIFT tako da spratnost studija ne predstavlja nikakav problem. Takodje u prostranom holu se nalaze udobne sofe, stolovi i stolice, TV, kao i toalet, tako da gosti na smeni neće morati da brinu gde će boraviti do dolaska autobusa. Izuzetni domaćini će se pobrinuti da Vam Vaš odmor protekne u najboljem redu. Vila Christina je dovoljno udaljena od večernje gužve, tako da Vam pruža potpuni mir. Preporučujemo Vilu Christina parovima, prijateljima, kao i porodicama sa decom.
-20% POPUSTA za smene u sezoni  – Uplate u celosti prilikom rezervacije
-15% POPUSTA za smene u sezoni  – Uplata 40% prilikom rezervacije,ostatak do 01.05.2017
Vila Hermes se nalazi na 90m od plaže.  Smeštaj: studiji za smeštaj 2 do 4 osobe i dupleks apartmani za smeštaj 4-5 osoba, peta osoba u apartmanima i četvrta u studijima može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Sve smeštajne jedinice poseduju SAT-TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj (korišćenje nije uključeno u cenu), terasu. Vila nema peškire.  Sadržaj: recepcija, lift, besplatan WI-FI internet ( Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).prostorija i toalet za poslednji dan. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.  Koordinate: 40°14’35”  N  / 22°35’18”  E
Vila Kostas se nalazi na 120m od plaže. Smestaj: duplex apartmani za smestaj 4 do 6 osoba. Šesta osoba može biti dete do 12 godina na pomoćnom krevetu. Svi apartmani imaju LCD TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj u obe sobe (koriscenje nije ukljucenu o cenu), terasu, sef, telefon. Svi apartmani su renovirani I moderno opremljeni. Vila nema peškire. Sadrzaj: recepcija, bar, lift, tuš u dvoristu, besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta., Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).. Gostima vile je na raspolaganju besplatno korišćenje bicikla. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
Koordinate: 40°14’45“ N / 22°35’18“ E
Vila Meri se nalazi na 50m od plaže, u šetališnoj zoni  Smeštaj: studiji su predviđeni za smeštaj 2 do 5 osoba, peta osoba može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Studiji se nalaze na prizemlju, prvom, drugom i trećem, spratu. Svi studiji imaju LCD TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj (korišćenje nije uključeno u cenu), terasu. Određeni broj studija imaju pogled more. Vila nema peškire. Sadržaj: tuš/wc u prizemlju vile. Besplatan WI-FI internet je na raspolaganju gostima (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera). Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.
Koordinate: 40°14’26”  N  / 22°35’21”  E

Vila Lazaros se nalazi na oko 50 metara od plaže od koje je deli samo park u Olympic Beachu.
Smeštaj: studiji za smeštaj 2 do 3 osobe i dupleks apartmani za smeštaj 4-5 osoba, peta osoba u apartmanima i četvrta u studijima može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Nalaze se na drugom spratu. Svi studiji i apartmani poseduju SAT-TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj (korišćenje nije uključeno u cenu), terasu. Vila nema peškire. Sadržaj: besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera) tuš u dvorištu, supermarket i restorani se nalaze u neposrednoj blizini.

 

Vila Harisis se nalazi u centru Olympic Beacha, u mirnoj ulici, a na 100m do mora.
Smeštaj: studiji za smeštaj 2 do 4 osobe, četvrta osoba može biti dete do 12 godina pod uslovom da nema sopstveni krevet. Svi studiji imaju TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, peškire, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), prostranu terasu sa garniturom za sedenje. Sadržaj: Vila ima dvorište, recepciju, lift, restoran sa posebnim pogodnostima za naše goste. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera). Roof garden (vrt na krovu zgrade) sa jacuzzi-jem, suncobranima, ležaljkama i garniturama za sedenje. Koordinate:   40°14’24.92” Ν,   22°35’09.59” E

Vila Nikos se nalazi u šetačkoj zoni na obali mora, sve smeštajne jedinice su sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Smeštaj: studiji za smestaj 2 do 3, treća osoba može biti dete do 12 god – nema sopstveni krevet. Nalaze se prvom I drugom spratu . Svi studiji imaju TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj (korišćenje nije uključenu o cenu), terasu. Vila nema peškire. Vila nema parking. Dvokrevetni studio koji ima bočni pogled more ima uzu terasu- 60 cm širine. Posteljina se menja na 5 dana, gosti sami održavaju higijenu u apartmanima tokom boravka. Sadržaj: lift, besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera). Supermarket I taverne se nalazi u neposrednoj blizini.

Vila Dimar (Ex Rania) se nalazi u severnom delu Olympic Beach-a i udaljena je oko 100 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije. Smeštajne jedinice se nalaze na I i II spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira. Internet: Besplatan Wi-Fi internet (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera) Tip smeštaja: 1/2  studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili bračni ležaj, 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri  obična ležaja ili bračni ležaj i jedan običan ležaj, 1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja. GPS: 40.240443, 22.587055

Vila Narcis se nalazi u centralnom delu Olympic Beach-a i udaljena je oko 150 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 studije. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na III spratu. Vila poseduje lift. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Svaka smeštajna jedinica poseduje garnituru za sedenje. U vili nema peškira. Internet: Besplatan Wi-Fi internet (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera) Tip smeštaja: 1/2  studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili bračni ležaj, 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri  obična ležaja ili bračni ležaj i jedan običan ležaj. GPS: 40.240607, 22.586359

Vila Popi  je udaljena oko 150 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 studije, 1/4 i 1/5 apartmane. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira. Internet: Besplatan Wi-Fi internet (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera) Tip smeštaja: 1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili bračni ležaj, 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri  obična ležaja, 1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja, 1/5 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja, u drugoj prostoriji tri obična ležaja. GPS: 40.239450, 22.586150

 

 

Vila DIMITRIS je od plaže udaljena 80m. Raspolaže 1/2 studijima (dva singl ležaja), 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj), 1/4 studijima (francuski ležaj + 2 singl ležaja) i 1/4 + 1 apartmanima (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalaze francuski ležaj + jedan singl ležaj i čajna kuhinja, u drugoj se nalaze dva singl ležaja), kupatilom, terasom, tv-om i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu).

Vila Vasilis nalazi se na oko 50 m od plaže u centralnoj šetališnoj zoni. Kapacitet: Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanom, na I, II i III spratu. Sadržaj: Svaki studijo/apartman sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilo, terasu. Napomena: Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu aranžmana.

 

Vila Petridis se nalazi 280m od peščane plaže. Usluga: Najam. Smeštaj: Raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim duplexima, kao i četvorokrevetnim apartmanom. Duplexi se sastoji iz dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dva standardna ležaja, kuhinjskog dela sa jednim standardnim ležajem (kod petokrevetnog duplexa), kupatila, velike terase sa tendama, TV-om, po dva klima uređaja u svakoj spavaćoj sobi (plaćanje na licu mesta). Apartman sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju sa dva standardna ležaja, kupatilo, terasu koja gleda na planinu Olimp i crkvu, TV, dva klima uređaja (plaćanje na licu mesta). Sadržaj: Preko puta vile postoji parking koji se ne plaća, u dvorištu tuš, WC, u prizemlju hol sa TV-om. Odmah pored vile nalazi se park za decu pa je idealna za porodice. Posteljina se menja na 5 dana.

 

Vila Herkules nalazi se na oko 80 m od plaže, u blizini šetališta. Kapacitet: Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima na I, II i III spratu. Sadržaj: Svaki studijo/apartman sadrži kuhinju sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilo, terasu. Napomena: Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu aranžmana.

 

Vila ZAHARIJAS se nalazi u zapadnom delu grada, na 120m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 apartmane koji imaju fizički odvojene kuhinje, i veoma su prostrani. Svaki apartman ima kupatilo (twc), terasu i klima uređaj.

Vila KOSTAS je potpuno renovirana 2013 godine. Nalazi se u trećoj paralelnoj ulici sa šetalištem na 120 m od plaže. Poseduje 1/4 duplex apartmane koji imaju AC, TV, velike kuhinje i balkone. Iz svake prostorije se izlazi na prostran balkon.

o-beach-kostas-6o-beach-kostas-4o-beach-kostas-3o-beach-kostas-2

mapa-olympic-beacho-beach-kostas-5o-beach-kostas-1o-beach-kostas-7

o-beach-kostas-8o-beach-kostas-9o-beach-kostas-10

Vila Ammos 2 se nalazi u glavnoj pešačkoj ulici na samo korak od plaže i glavnog parka. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj.

Vila Irida je od plaže udaljena 90 metara. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo  (fen), tv, klima uredjaj i veliki balkon. Vila ima recepciju

Vila ST.GEORGE je 150 metara udaljena od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju TWC sa hidromasazerima, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa 2 ringle), terasu, SAT TV, klima uređaj, Wi-Fi internet. Zgrada ima lift, recepciju i toalet namenjen gostima poslednjeg dana boravka. Posteljina se menja na 5 dana. Parking je na 20m od vile. U prizemlju vile je prodavnica.

Vila Panagiotis je od plaže udaljena 150 metara. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, SAT TV, klimu i terasu.

Vila CONSTANTIN je od plaže udaljena 100 metara, a nalazi se u centru grada, u prvoj ulici paralelnoj sa morem. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije, 1/4 apartmane, 1/4, 1/5 i 1/6+1 duplex (četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne duplex) apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju: TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, frižider i osnovno posudje, klima uredjaj, TV, balkon sa pogledom na ulicu ili susednu kuću.

Vila Vasilis se nalazi na 160m od plaže i poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 i 1/5 duplexe. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo, TV, klimu i balkon ili terasu.

Vila KRISTALINOS se nalazi u centru grada, u prvoj ulici paralelnoj sa morem, 90 m od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije i 1/4 i 1/5 duplex (četvorokrevetne i petokrevetne duplex) apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, frižider i osnovno posudje, klima uredjaj, TV, balkon sa pogledom na ulicu ili susednu kuću.

Vila FLORA se nalazi u drugoj ulici paralelnoj sa morem, 150 m od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, frižider i osnovno posudje, klima uredjaj, TV, balkon sa pogledom na ulicu ili susednu kuću. Sve sobe imaju komarnike na vratima, a parking je u neposrednoj blizini.

Vila SAVVAS se nalazi u centru grada u prvoj ulici paralelnoj sa morem, 100 m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 i 1/5 duplex apartmane. Svi imaju TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, aspirator, frižider i osnovno posudje, klima uredjaj, TV, balkon sa pogledom na ulicu, dvorište ili more (treći sprat). U prizemlju kuće, na ulazu, je kupatilo koje mogu koristiti gosti. Ispred kuce je veliko pokriveno popločano i ogradjeno dvorište.

Vila ELENI se nalazi u centru grada u prvoj ulici paralelnoj sa morem, 120m od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju TWC, kuhinju sa rešoom sa dve ringle, aspirator, frižider i osnovno posudje, klima uredjaj, TV, balkon sa pogledom na ulicu ili dvorište.

Vila TASOS 2 se nalazi u mirnoj ulici centra Olimpic beach-a na 50 metara od plaže u mirnoj ulici. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 duplex apartmane. Sve smestajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, bezicni internet i klima uredjaj. U ulaznom holu gostima je na raspolaganju tus i wc za poslednji dan.

 

Hotel PANTEON BEACH se nalazi odmah do plaže, na šetalištu. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije od kojih neki imaju pogled na more. Svaki studio ima Sat-Tv, klima uređaj, rolo-kuhinju (sudopera, dve ringle, aspirator, prostor za posudje, frižider), garderober, noćni stočić, terase sa garniturom za sedenje. U prizemlju je recepcija, stilski i moderno opremljen bar sa terasom na samom šetalištu.  www.pantheon-beach.gr

VILA NIKI se nalazi u pešačkoj zoni, na 40m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije, i 1/5 apartmane. Jedan deo soba gleda na ulicu (pešačka zona), drugi deo na dvorište prema moru. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, klima uređaj, TV, garderober, toaletni stočić, terase sa garniturom za sedenje.

o-beach-vila-niki-1o-beach-vila-niki-2o-beach-vila-niki-3o-beach-vila-niki-4

Vila DAFNI  je od paže udaljena samo 100m. Poseduje 1/2 studije, 1/3 apartmaqne i 1/4 duplex apartmane koji imaju kuhinju sa kompletnim priborom, kupatilo, teraso, TV i klima uredjaj.   

Vila SARIS je od plaže udaljena 70m. Poseduje 1/2 i 1/3 studije, i 1/4(5) i 1/5(6) duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju TV,  terasu, klima uredjaj, opremljenu kuhinju i kupatilo. Vila ima lift.

Vila HRISA se nalazi u centralnom delu Olympic Beacha-a, na 60 metara od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije, i 1/4 i 1/5 duplex apartmane koji imaju opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo), kupatilo, terasu i klima uređaj.

Vila Nikos se nalazi u mirnom delu grada, na 3 minuta hoda od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 studije i 1/4, 1/5 i 1/6 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj i TV.

Vila AMMOS je od plaže udaljena 80 metara. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, TV i klima uredjaj. Promena posteljine na 5 dana.

Vila Narcis je od plaže udaljena 90m. Poseduje 1/2 i 1/3, 1/4 studije i 1/4 i 1/5 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo,terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj. Vila je novijeg datuma i ima veliki hol i recepciju.

Hotel Evangelia se nalazi u mirnom kraju na 3 minuta hoda hoda do plaže. Poseduje 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 apartmane, koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj.

Vila Giorgos se nalazi u pešačkoj zoni, odmah pored plaže, pored velikog parka. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj.

Vila Girni se nalazi na samom šetalištu u centru grada, na 50 metara od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, klima uredjaj i TV.

Hotel Enastron se nalazi na 250m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju, kuhinju, kupatilo, SAT TV, klima uredjaj i balkon ili terasu.

Vila Helen se nalazi na 80m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, SAT TV, klima uredjaj i terasu ili balkon. Vila poseduje i lift.

Vila Panorama se nalazi na manje od 2 minuta od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, SAT TV, klima uredjaj i terasu sa garniturom za sedenje. Vila poseduje i lift.

VILA HARIS je od plaže udaljena 100, a nalazi se u centru grada. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartmane koji imaju kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posude) i balkone.

Vila JANIS je od plaže udaljena 150 metara. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo/TWC, balkon, TV i klima uredjaj.

HOTEL STUDIO TRITON se nalaze u trećoj paralejnoj ulici ulici od mora (oko 120 metara od mora). Poseduje 1/2 i 1/3 luksuzno opremljene studie koji imaju kuhinju (opremljena uređajima, posuđem i priborom za pripremanje hrane), AC, SAT TV, kupatilo (TWC) i balkon.

Vila AKROGIALI se nalazi u pešačkoj zoni preko puta plaže i lepo uredjenog parka. Poseduje 1/3, 1/3+1 i 1/4 studije koji imaju opremljenu kuhinju, klima uređaj, garderober, TV, kupatilo, prostrane terase, sa garniturom za sedenje i zaštitom od komaraca na vratima. U svim studijima je kuhinja u izdvojenom hodničnom delu. U prizemlju se nalazi restoran, pa je moguće uplatiti pansionsku ishranu.

Vila KORALI je potpuno renovirana i nalazi se u pešackoj zoni, a udaljena je od mora samo oko 50m. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju čajnu kuhinju sa posudjem i priborom, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, sef, terasu, i tv/sat.

Vila Kalli je smeštena na samoj plaži. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije od kojih neki imaju pogled na more. Svi studiji imaju opremljenu kuhinju, prostrane terase, kupatila, tv i klima uredjaje. Vila ima obezbedjen parking.

Vila ANASTASIA 1 se nalazu u centru grada, na šetalištu, u prvoj ulici do mora. Poseduje 1/3 studije koji imaju klima uređaj, TV prijemnik, kupatilo, kuhinju i balkon.

 

Vila ANASTASIA 2 se nalazu u centru grada u drugoj ulici od mora (minut hoda). Poseduje 1/3 studije koji imaju klima uređaj, TV prijemnik, kupatilo, kuhinju i balkon.