Neos Marmaras

Neos Marmaras je veći turistički centar, koji obiluje prelepim plažama u čijem zaledju su guste borove šume. Ima dve duge peščane plaže, gradsku i plažu “Paradiso”. Gradska plaža je u par navrata nagradjivana plavom zastavicom za kvalitet. Odlčan izbor za miran porodičan odmor, ali i za mlade koji vole da istražuju male skrivene plaže, i noćne izlaske u kafiće i klubove.

 

Mapa Neos Marmaras

 

Cenovnik Neos Marmaras

 

NEOS MARMARAS – Kuća Dioskuri

Nalazi se na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva „Paradeisos“, na nešto više od 800m od centra Neos Marmararasa. Studiji i apartmani nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Terase su prostrane. Kuća ima dvorište sa manjim prostorom uređenim za dečiju razonodu. Ispred kuće postoji neogradjeni prostor za parkiranje.

 

NEOS MARMARAS – Dioskuri mezonete

Mezonete Dioskuri se nalaze na 100m od plaže Paradeisos. Nisu u glavnom objektu kuće Dioskuri već se nalaze u kompleksu mezoneta koje su tipski gradjene gde su neke u privatnom vlasništvu, a neke nisu ni useljene. Mezonete su na dva nivoa. U donjem se nalazi kuhinja sa dnevnim boravkom i krevetom na rasklapanje za dve osobe, i WC. Na gornjem nivou se nalazi terasa, kupatilo sa WC-om i dve spavaće sobe. Svaka mezoneta ima svoje parking mesto.

NEOS MARMARAS – Kuća Dire

U najlepšem centralnom delu Neos Marmarasa na oko 20m od obale, a na 5 min lagane šetnje do gradske peščane plaže nalazi se kuća DiRe. U ponudi su studiji i apartmani koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju SAT TV kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i besplatno korišćenje bežičnog interneta. U prizemlju kuće se nalazi i dečija igraonica čije je korišćenje besplatno za goste kuće.

Kuća DiRe

Sobe

Pogled sa terase

NEOS MARMARAS – Kuća Karajanis

Nalazi se na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva „Paradeisos“, na 800m od centra Neos Marmarasa. Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Svakom apartmanu pripada jedno parking mesto.

NEOS MARMARAS – Kuća Santala

Nalazi se na jednom od trgova, na početku šetališta ka peščanoj plaži. Terase duplexa imaju pogled na trg i more,a terasa apartmana gleda ka mirnoj ulici. Duplexi imaju odvojenu kuhinju sa stolom za ručavanje što nadoknađuje nešto skromnije dimenzije terase. Smešteni su na drugom spratu i imaju odvojene spavaće sobe, jednu sa francuskim a drugu sa 2 klasična kreveta. Svaki duplex ima 2 televizora kao i 2 klima uređaja čije je korišćenje uključeno u cenu. Svi imaju signal za bežični internet.

 

NEOS MARMARAS – Kuća Triton

Nova kuća sagrađena 2014. godine nalazi se na 80m od Paradeisos plaže u Neos Marmarasu. Studiji se nalaze u prizemlju, a mezonete na prvom spratu. Mezonete su na dva nivoa, u donjem se nalazi jedan francuski krevet, a na gornjem jedan francuski i jedan klasični krevet u jednoj spavaćoj sobi (osim u mezoneti br.8). Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao iklima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

 

NEOS MARMARAS – Kuća Zeppos

Nalazi se u zalivu Simonitiko na 11km od Neos Marmarasa do kog se stiže putevima kroz prelepe prirodne predele preko Porto Carrasa. Potpuno nova kuća Zeppos je udaljena 290m od prelepe plaže. Studiji i duplexi su na prizemlju, prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za bežični internet. Pravi izbor za kvalitetan odmor zbog mira, bazena, parkinga i čišćenja dva puta tokom boravka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neos Marmaras Vila Miramare je kompleks zgrada-bungalova koji se nalaze se na 10 m od plaže Paradiso i 800 m od centra Neos Marmarisa. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartmane koji odlično sredjeni i veoma komforni. Ima lepo sredjeno dvorište, kojim dominiraju palme, odrzavani travnjaci i cvetne aleje. Kompleks ima svoju recepciju, restoran, ležaljke i suncobrane na plaži, internet vezu, parking… Promena posteljine i peškira na 5  dana.

Neos Marmaras Vila INA se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 1-2 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, koji su kompletno opremljeni cajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uredajem. Neke terase su sa pogledom na more.

 

Neos Marmaras Vila INA 2 je 100 metara udaljena od plaže a nalazi se u neposrednoj blizini centra. Poseduje 1/2 i 1/4 studije koji imaju: kuhinjski blok, televizor, Wi-Fi internet, klima uredaj, kupatilo i terasu. Neki sobe imaju delimičan pogled na more. Vila ima sopstveni parking.

Neos Marmaras Vila TEODOSIS se nalaze na 50m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima i 1/4 family room, koji su kompletno opremljeni cajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uredajem.

Neos Marmaras Hotel Star Paradise se nalazi na samo 20 m od Paradiso plaže i 1 km od mesta Neos Marmaras. Poseduje 1/2 i 1/3 studije. Hotel u svom sastavu ima recepciju, potpuno opremljenu teretanu, TV salu, parking, wi-fi, salu za dorucak itd. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, frizider, klima uredjaj, telefon, SAT TV, muzicki plejer, sef itd.

 

Neos Marmaras Vila JANIS 1 (Evros 1) je od gradske plaže udaljena 80 metara. Poseduje 1/4 studije, 1/4 apartmane i dvosoban stan za smeštaj od 6-8 osoba. Svaki studio-apartman poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo TWC, TV, klima uredjaj, terasu od kojih većina ima pogled na more.