Nea Vrasna 2018

Nea Vrasna se nalazi izmedju Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u opštini Svetog Djordja. Obiluje poznatim arheološkim nalazištima kao što su Amfipolis, Filipi, Stagira i Sveta gora. Preporuka je i poseta crkve Svetog Djordja, u kojoj se nalazi ikona iz 16. veka.

Plaža u Nea Vrasni je dugačka više od 13km (što je čini najdužom u Evropi) a široka je više od 100m, tako da se nikad ne prave gužve. Voda je nebesko plave boje, i nije mnogo duboka, što je čini idealnom za porodični odmor sa decom. Više puta do sada je nagradjivana plavom zastavicom Evropske unije.

Od rekreativnih aktivnosti, možete uživati u vožnji biciklom, odbojci na plaži , tenisu, skijanju na vodi, vožnjom skutera, kanua ili padobrana.
Iako nije mesto prepoznatljivo po noćnom životu, postoji nekoliko klubova u kojima možete pronaći dobru zabavu do ranih jutarnjih časova. Pored kafića i klubova, u gradu je i veći broj restorana, taverni i drugih ugostiteljskih objekata. Jedna od atrakcija u blizini Nea Vrasne je farma konja “Ippokosmos”, na kojoj se pored konja uzgajaju i zečevi, paunovi, ćurke, golubovi… gde možete jahati konje i uživati u botaničkoj bašti. Šoping nije baš najjača karakteristika Nea Vrasne, ali ima nekoliko mega marketa (najpovoljniji je “Lidl”).

 

Grčka, Nea Vrasna, leto 2018, popusti do 20%

 

VILA CHRISTINA VILLAGE
VILA ALEKSANDRA
VILA SMERALDO
VILA THALIA
VILA PETRANA
VILA LAMBRINI
VILA ZANET PALACE
VILA PARIS
VILA ANDJELA
VILA POLIS
VILA ALEXANDROS
VILA ALKIS
VILA MARIA DESPINA
VILA EVA
VILA ANTONIA
VILA EVGENIA
VILA ANA
VILA VASILIKI
VILA AMANATIS
VILA ANDONIS
VILA ELENI 
VILA JANIS
VILA LEONIDAS
VILA MARIA
VILA NIKOS
VILA SUMMER STUDIOS
VILA VICKY
VILA ANASTASIA
VILA DIMITRIS
VILA DIMITRIS
VILA DIMITRIS
VILA DIMITRIS