Nea Skioni leto 2018

Nea Skioni se nalazi na 120km od Soluna, na jugozapadnoj strani Kasandre. Ovo šarmanto i jedno od retkih preostalih tradicionalnih ribarskih mesta nudi veliki izbor ribljih restorana, taverni, starih uzerija koje će vaše leto 2018 učiniti kvalitetnijim i sadržajnim. U uskim ulicama koje vode ka marini se nalaze ribarnice, marketi, apoteka, suvenirnice, prodavnice ribolovačke opreme, rent-a-car. Centar mesta je veliki trg-šetalište sa malim dečjim igralištem koji se prostire uz marinu. Smešten u podnožju brda Kasandre prekrivenih maslinjacima i borovom šumom, Nea Skioni nudi osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena. Na samo 2km od mesta se nalazi crkva Presvete Bogorodice iz 16. veka.

Mesto Nea Skioni je idealno za Leto 2018. za one koji svoj odmor žele da provedu u malom i  mirnom grčkom mestu, bez neke preterano velike gužve.

Ukoliko budete u Nea Skioniju, nikako ne propustite da odete u Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge gde ćete uživati kako u dobrom pogledu, tako i u odličnoj hrani.

nea-skioni_c4cd8c7f68a780bf77acd57c2b755447

Nea Skioni, Leto 2018.
First minute, popusti do 20%

 

VILA ARGIRO
VILA LOLA
VILA KATERINA
VILA AHILEAS
VILA IRIDA
VILA PERISTERIANOS
VILA KIRIAKI MIRELA
VILA DINA

 

 

VILA SKIONI RESORT
VILA LEMONI STUDIO
LEMONI MEZONETE
VILA SOFIA