Leptokaria

 

Leptokaria je letovalište u podnožju Olimpa, uz novi autoput Evzoni-Atina, na stotinak kilometara od Soluna. Sa dobrom infrastrukturom, udaljena je svega 26 km od mesta Katerini i ima oko 4.000 stanovnika. Oblast gradića kao i cele regije Pieria je u antičko vreme pripadala Makedoniji. Poljoprivreda je, kao druga po važnosti privredna grana, posle turizma, okosnica razvoja opštine i grada. Za razliku od mnogo poznatijih Katerinija i Paralije, u Leptokariji možete naći mesto za manje “bučan” godišnji odmor. Letovalište ima široke ulice i trotoare ukrašene egzotičnim drvećem, biljkama, palmama. Plaža je široka i čista, sa mekim zlatno-žutim peskom i šljunkom i nudi savršenu priliku za uživanje na suncu. Postoji veliki izbor jednodnevnih izleta, obilazak Olimpa, antičkih mesta Dion, Verginam Pella, manastira Platamona, Meteora…
Svakako najinteresantniji detalj vezan za mesto je što se u blizini gradića nalazi antička Livitra, po legendi dom mitskog svirača i pesnika, Orfeja. Najpoznatija verzija mita o Orfeju kazuje, da mu je lično bog Apolon poklonio muzički instrument liru, uz pomoć koje će Orfej praviti čudotvornu muziku, po kojoj je i postao slavan. Orfej je inspiraciju nalazio u mladim devojkama, muzama. Po legendi, dok bi pevao, jata ptica su kružile oko njegove glave, ribe su iskakale iz mora, reke zaustavljale svoje tokove, zemlja podrhtavala, drveće “oživljavalo” i prilazilo mu da ga zakloni od jakog sunca, a divlje zveri iz šume poslušno prilazile i ležale kraj njegovih nogu. Melodija Orfejove lire imala je moć da gospodari vetrovima i topi sneg sa najviših planinskih vrhova. Orfej se smatrao pronalazačem medicine, pisma i zemljoradnje.

 

7_40

 

 

Hotel – vila Helena se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je trospratna zgrada čiji istočni deo ima delimiči pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp. Vila ima 18 soba od kojih je svaka opremljena kuhinjom sa frižidrom, kupatilom sa TWC-om, balkonom, klima uredjajem kao TV-om. Doplata za klima uredjaj je 5€ dnevno i vrši se na licu mesta. U prizemlju vile se nalazi mini super market.

cenovnik-helena

 

Vila Magda se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je dvospratna zgrada čiji jedan deo ima delimiči pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima opremljena kuhinjom sa frižidrom, kupatilom sa TWC-om, balkonom, klima uredjajem kao TV-om. Doplata za klima uredjaj je 5 eur-a dnevno i vrši se na licu mesta.

cenovnik-magda

App hotel OCEANIS se nalazi na oko 200m od plaže u Leptokariji.
Ovaj novi, moderan objekat je hotel apartmanskog tipa, koji u svom sastavu ima garsonjere za smeštaj 2-4 osobe, kao i duplex-apartmane za smeštaj 4-5 osoba. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljene kuhinje sa mini-štednjakom i frižiderom sa zamrzivačem, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje. Poseban komfor kod garsonjera je što je spavaća soba izdvojena od kuhinjskog dela, a kod duplex-apartmana je prednost što svaka soba ima svoje kupatilo. U sklopu apart-hotela Oceanis nalazi se kafe-restoran, recepcija, lift i uredjeno dvorište. Ovaj objekat je prilagodjen i za osobe sa invaliditetom. Ono što bi smo istakli je da osoblje na recepciji govori srpski jezik, te je samim tim i komunikacija jednostavnija. Na ulici ispred vile je moguće parkiranje automobila. Tip smeštaja:
1/2 garsonjera – u jednoj prostoriji jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja i u drugoj prostoriji čajna kuhinja.
1/3 garsonjera – u jednoj prostoriji jedan bračni ležaj i jedan običnim ležajem i u drugoj prostoriji čajna kuhinja.
1/4 garsonjera – u jednoj prostorijia dva bračna ležaja i u drugoj prostoriji čajna kuhinja.
1/4 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni ili dva obična ležaja. Svaka spavaća soba ima kupatilo i klima uređaj.
1/5 duplex apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan običan ležaj. Svaka spavaća soba ima kupatilo i klima uređaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu. Doplata za doručak je 4 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela.                               GPS KOORDINATE: 40°03’34.7″N 22°33’57.2″

Cenovnik Oceanis

Vila Filio se nalazi u mirnom, novom delu Leptokarije, na 200 m od plaže.
Sadrži dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Sve smeštajne jedinice moderno su opremljene kuhinjom, kupatilom, terasom sa garniturom za sedenje, kao i LCD TV-om, klima uređajem. U okviru vile nalazi se i prostrano popločano dvorište sa cvećem, a na ulici ispred vile moguće je parkiranje automobila.
Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni i jedan običan ležaj ili tri obična ležaja.
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i četiri obična ležaja.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje WI-FI interneta – BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

GPS KOORDINATE:40.056227, 22.567918

Cenovnik Filio

Vila Kohili je izgrađena 2008. godine i jedna je od lepših i atraktivnijih vila u Leptokariji. Nalazi se na samo 30 m od plaže. U ponudi imamo četrnaest dvokrevetnih, trokrevetnih studija, kao i trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Studiji su smešteni u visokom prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma, TV, Wi-Fi (slabog protoka) korišćenje je besplatno, prostrane balkone. Ispred vile nalazi se manji prostor gde gosti vile mogu parkirati svoj automobil. Promena posteljine je na pet dana.

Cenovnik Leptokaria

 

Vila Hariklia nalazi se na samo 30m od plaže u centralnom delu Leptokarije. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije na prvom i drugom spratu vile. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, TV sa srpskim kanalima, Wi-Fi (slabog protoka), klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma kao i prostrane terase. Vila poseduje prostrani foaje sa recepcijom, kao i prostoriju i toalet za poslednji dan boravka. Ispred vile nalazi se i prostor za parkiranje automobila. Promena posteljine i čišćenje vrši se na pet dana. Na samo par minuta hoda nalaze se moderni caffe barovi, gde možete naručiti fantastične osvežavajuće koktele. Duž obale nalazi se šetaliste sa mnogobrojnim tavernama, ribljim restoranima i picerijama.

Cenovnik Leptokaria

 

Vila Afroditi  nalazi se na samoj plaži i jedna je od najpoznatijih vila u Leptokariji.
Vila poseduje novoizgrađene dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i standardne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije sa standardnim ležajima, kao i studije sa dva standardna ležaja i kaučem na razvlačenje. Nalaze se u prizemlju i trećem spratu kuće. Većina studija ima boćni pogled na more. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 5 eura po danu, garderober, TV aparat, kupatilo, prostrane terase. Gostima vile na raspolaganju su i novo otvoreni bazen za odrasle i decu sa ležaljkama i pool barom, restoran, kafić, lift, Wi-Fi (slabog protoka), sef pored recepcije čije se korišćenje ne naplaćuje. Zamena posteljine vrši se svakog petog dana.

Cenovnik Leptokaria

ApartHotel Vasilas nalazi se u mirnom delu Leptokarije, udaljen od plaže 100 m. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije, kao i trokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Najbliži deo plaže je ispred vile Klepsidra i istoimenog beach bara koji važi za najbolji u Leptokariji. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu, TV, kupatilo, vrlo prostranu terasu i Wi-Fi (slabog protoka). Supermarket je u neposrednoj blizini objekta. Zamena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana, dok je čišćenje na dan smene.

Aparthotel Dafni Plus je sagrađen 2009.godine, dok je 2016. godine sagrađen još jedan sprat apartHotela, koji će ove godine primiti prve goste. Svi studiji u našoj ponudi su na trećem spratu vile i potpuno su novi. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, komforne i jako lepog i modernog izgleda. Sam objekat poseduje lift koji ide do poslednjeg sprata. U prizemlju je recepcija sa lobijem i Wi-Fi pristupom, kao i restoran gde se na licu mesta može doplatiti obrok, tačnije polupansion (doručak i večera). Cena polupansiona je 10 eura po osobi po danu, dok je za decu od 2 do 6 godina 5 eura dnevno, a za decu od 6 do 12 godina 8 eura dnevno. Obroci se mogu uplatiti i odvojeno, samo doručak ili samo večera. Objekat se nalazi na 120 metara od plaže i nekoliko minuta hoda do samog centra Leptokarije. Takođe aparthotel ima video nadzor, kao i prostor za parkiranje, dvorište, rampu za osobe sa invaliditetom. Sve sobe sadrže kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, fen za kosu, klimu koja se doplaćuje 5 eura po danu, pegla koja se može uzeti na recepciji, TV, Wi-Fi (slabog protoka). Svi studiji imaju terase sa garniturama za sedenje. Promena posteljine i peškira je na 5 dana, dok je čišćenje na 3 dana.

Cenovnik Leptokaria

ApartHotel Aegean Blue je aparthotel čija se izgradnja završava do prvog maja 2016. godine. Aparthotel se nalazi na 110 m od plaže u neposrednoj blizini poznatog aparthotela Dafni Plus. Aparthotel Aegean Blue je moderno izgrađeni objekat, koji poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svi studiji su kompletno opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilom, klimom koja se doplaćuje 5 eura po danu, SAT TV-om i Wi-Fi (slabog protoka). Aparthotel poseduje privatni parking za sve goste kao i recepciju. Ishranu je moguće doplatiti u aparthotelu Dafni Plus. Promena posteljine i peškira je na pet dana, dok je čišćenje svakog drugog dana. Sam objekat će posedovati veliko travnato dvorište puno zelenila kao i igralište za decu, tako da mališani mogu nesmetano uživati u igranju. U dvorištu će se nalaziti tuševi. U narednom periodu je takođe planiran nastavak gradnje drugih zgrada koje ce činiti mini kompleks, kao i sam bazen, ali koji će biti gotov za sezonu 2018. Ljubazni domaćini vile sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu, mir i tišina, učiniće Vvaš odmor u ovom objektu više nego prijatnim.

 

Crystal Apartmants se nalaze u novom delu Leptokarije, na nekoliko minuta hoda od samog centra Leptokarije, a na 70 m od plaže. Luksuzno opremljene mezonete su idealne za porodice. Mezonete se nalaze na drugom spratu objekta. Na donjem nivou mezonete se nalazi dnevna soba sa ugaonom garniturom koja se razvlači. Na gornjem nivou se nalazi francuski krevet. Sve mezonete su kompletno opremljene kuhinjom (ugradna rerna, šporet sa ravnom pločom i četiri ringle, veliki frižider), kupatilo, dva TV-a (satelitski) na oba nivoa, dva klima uređaja koja se doplaćuju 5 eura po danu. Čišćenje je na 2 dana, dok je promena posteljine i peškira na 5 dana. Takođe u svim mezonetama ima Wi-Fi (slabog protoka). Apartmani poseduju privatni parkig, kao i prostor za roštilj, prostor za ostavljanje prljaga poslednjeg dana. Na terasama svih smeštajnih jedinica postoje tende. Idealan objekat za porodičan i miran odmor u modernom i luksuznom ambijentu.

Cenovnik Leptokaria

ApartHotel Danai nalazi se na 70 metara od plaže, u centralnom delu Leptokarije, preko puta hotela Dafni Plus i Aegean Blue, a odmah do Cristal Apartmana. Objekat je sagrađen 2012.godine kada je i počeo sa radom. ApartHotel poseduje recepciju i veliki hol sa garniturama za odmor i sedenje. U prizemlju vile se nalazi i prostorija gde gosti mogu zadnjeg dana boravka da odlože stvari i da koriste kupatilo za tuširanje. U ponudi imamo prostrane dvokrevete, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet, frižider, kompletno posuđe), TV, klimu koja je uračunata u cenu najma, Wi-Fi (slabog protoka) i kupatilo. Svi studiji poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Zamena posteljine i peškira se vrši na 5 dana.

ApartHotel Ahilion se nalazi na 80m od plaže u najlepšem delu Leptokarije okružen stoletnim platanima. Objekat poseduje veliko i lepo uređeno dvorište sa bujnom vegetacijom pogodno za boravak porodica sa decom. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze u visokom prizemlju, na prvom  i drugom spratu. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), kupatilo, terasu, besplatan wi-fi i klima uređaj čija se upotreba doplaćuje 5 eura po danu.

Vila Astarti se nalazi u centralnom delu Leptokarije, na oko 120 metara udaljenosti od plaže.
U okviru kompleksa, koji će biti jedan od najlepših u Leptokariji, nalazi se bazen, mini park i recepcija. Raspolaže moderno opremljenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji su smešteni na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, LCD Tv i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana.
Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka.
Vila Olympia se nalazi u centralnom delu Leptokarije, ispod pruge, na oko 150 metara udaljenosti od plaže. Smešten u mirnoj ulici, ovaj objekat poseduje novije uređene dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu.
U sklopu vile se nalazi i dvorište sa garniturama za sedenje i zidanim roštiljem. Sve smeštajne jedinice poseduju novu, osnovno opremljenu kuhinju, renovirano kupatilo, terasu, novi LCD TV i novi klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje.
Promena posteljine je na polovini boravka, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.
Vila Jorgos se nalazi u centralnom,najlepšem delu Leptokarije, na svega 10-ak metara od plaže. Dvokrevetni i trokrevetni studiji, sa francuskim ležajem po grčkim standardima, smešteni na prvom i drugom spratu, poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, tv, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana i prostranu terasu sa pogledom na more. U neposrednoj blizini vile nalazi se veliki broj kafića, restorana i prodavnica.
Vila Elvina je vila novijeg datuma koja se nalazi se na 40 metara od plaže, a stotinak metara od centra Leptokarije. Vila je novijeg datuma, poseduje manji lobi i recepciju i raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima od kojih svaki poseduje terasu, kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje.
Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, dok se promena posteljine i peškira vrši na 5 dana.
Vila Vasiliki nalazi se u blizini obale u Leptokariji, udaljena od same plaže 15-ak metara.
Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, od kojih većina ima pogled na more. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj,čija se upotreba doplaćuje 3 eura dnevno. Postoji mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta. Klijenti sami održavaju higijenu apartmana, dok je promena posteljine jedanput u toku boravka.
Vila Matina se nalazi na 50 metara udaljenosti od plaže, u neposrednoj blizini centra i naše vile Elvina. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i  četvorokrevetnim studijima, koji su smešteni na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, prostranu terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Promena posteljine je na 5 dana, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta.
Vila Dimitris se nalazi u centralnom delu Leptokarije,na svega 10-ak metara od plaže.
Ovaj novoizgrađeni objekat poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Potpuno nove smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, LCD TV sa satelitskim kanalima,klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana i veoma prostrane terase sa pogledom na more.
Vila Nikos se nalazi 30 m od plaže u centru Leptokarije. U neposrednoj blizini nalaze se pekara, poslastičarnica, restoran i market. Objekat poseduje prostrane trokrevetne, trokrevetne sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetne studije na spratovima.
Svaki studio ima po jedan francuski i po jedan ili dva standardna kreveta, a postoji i mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja na rasklapanje. U svakom studiju nalazi se kompletno opremljena kuhinja sa rešoom sa dve ringle, aspiratorom i električnim čajnikom, kupatilo je sa tuš kadom, prostrana terasa, TV i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana.
Vila Sofia se nalazi na oko 160 metara od plaže, u mirnom, novom delu Leptokarije.
Poseduje potpuno nove, jako lepo uređene trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, smeštene u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, po dve terase, TV i klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. Promena posteljine je na 5 dana.
Vila Kaliopi je smeštena na samoj plaži u Leptokariji. Objekat poseduje skoro renovirane trokrevetne studije, sa krevetima po grčkim standardima, koji se nalaze u prizemlju i sa terase direktno izlaze na plažu. Smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Promena posteljine je na 5 dana.
Vila Mouses se nalazi na oko 100 m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Studiji poseduju opremljenu čajnu kuhnju, kupatilo, mini bar, TV, terasu, klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta 5€ dnevno. Vila poseduje i bazen sa ležaljkama gde se možete opustiti i osvežiti. Prijatan ambijent, odlična opremljenost i gostoprimljivo osoblje učiniće vaš boravak u Leptokariji nezaboravnim.

 

Vila Dimitris se nalazi na oko 50 m od plaže. Usluga: Najam studija. Smeštaj: Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studijima, kao i 1/4 apartmanima. Svi poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TWC, TV, terasu i klima uređaj. Posteljina se menja na 5 dana.

 

Vila JANIS se nalazi na 50m od plaže u mirnom delu Leptokarije. Poseduje studije za 2,3 ili 4 osobe na prizemlju, I i II spratu i jedan na III spratu sa velikom samostalnom terasom i pogledom na Olimp. Svaki studio ima sobu sa određenim brojem singl kreveta, kuhinju sa osnovnim posuđem, kupatilo sa tuš kadom, TV, besplatni internet, klima uređaj i terasu sa garniturom za sedenje. U četvorokrevetnim studijima 2 kreveta su singl i jedan francuski širine 130cm. U trokrevetnim studijima moguće je staviti rasklopivi pomoćni krevet širine 80cm, dužine 180cm i visine 40cm sa dušekom. U prizemlju je hol sa garniturama za sedenje kao i wc za dan odlaska smene. Parkiranje je moguće na parkingu iza vile. Klima uređaj nije uključen u cenu i naplaćuje se 5e dnevno na licu mesta. Gostima su na raspolaganju peškiri (po 1), a promena posteljine je na 5 dana.

 

Vila Dimitria se nalazi na 50m od plaže a na 20m od glavne ulice Paralias. Poseduje studije sa dva ili tri singl kreveta, kuhinju, kupatilo i terasu. Duplex apartmani za 4 osobe se sastoje od jednog trokrevetnog studija i jedne jednokrevetne sobe a zajedno imaju: 1 kuhinju + frižider u sobi, 2 kupatila, 2 ulaza, 2 klima uređaja i zajedničku prostranu terasu. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinje opremljene osnovnim priborom, TV , klima uređaj i wi fi koji je uključen u cenu. Vila ima lift. U holu vile gosti mogu koristiti garniture za odmor i wc za dan odlaska smene. Ispred vile postoji parking za goste.

 

Vila Evangelis se nalazi 20 m od plaže. Objekat poseduje 1/2-3-4 krevetne apartmane na 1, 2 i 3. spratu. Svaki apartman ima jedan francuski i jedan singl krevet ili dva francuska kreveta u spavaćoj sobi, i još jedan ležaj u predsoblju. Kuhinja je potpuno odvojena i kompletno opremljena sa velikim šporetom i rernom kao i velikim friziderom sa zamrzivačem. U sastavu apartmana je kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj kao i WiFi internet koji je uključen u cenu. Sa prostranih terasa, na koje se izlazi iz sobe i iz kuhinje pruža se direktan pogled na more. U prizemlju je ograđen, pokriven parking za goste vile.

 

Vila Epavlis luksuzna vila se nalazi na 30m od plaže u najlepšem delu Leptokarije. Gostima je na raspolaganju lepo uređeni ulazni hol sa garniturama za sedenje. Poseduje 1/2 i 1/3 krevetne studije na 1. i 2. spratu. Svaki studio ima 3 singl kreveta a moguće je dodati i pomoćni rasklopivi krevet (za najviše 4 osobe), klima uređaj koji je uključen u cenu, besplatni bežični internet, sef i plazma TV. U okviru studija se nalazi kuhinja sa osnovnim posuđem, kupatilo sa tuš kadom i fenom i prostrana terasa sa garniturom za sedenje. Sa terase se pruža pogled na more ili na Olimp. Gostima su na raspolaganju peškiri (po 1kom) a promena posteljine i peškira je na 5 dana. U malom ograđenom travnatom dvorištu je igralište za decu. Parkiranje je moguće ispred objekta.

Vila Keti je novoizgrađena vila (2008) nalazi se 30m od plaže u aleji platana okružena zelenilom i cvećem. Vila poseduje komforne studije za 2,3 ili 4 osobe, opremljene kuhinjom, kupatilom, TV-om, besplatnim internetom, direktnim pogledom na more i klimom koja nije uračunata u cenu a doplaćuje se na licu mesta 5e dnevno po apartmanu. Vila ima prostrano dvorište i pekaru a parking je moguć ispred vile.

 

Kuća za odmor TEO se nalazi u mirnom delu Leptokarije a na samo 3 minuta od plaže i centra mesta u oazi zelenila i tišine. Kuća ima 2 duplex apartmana jedan iznad drugog. Svaki ima zaseban ulaz, 2 spavaće sobe (sa po 2 singl kreveta i jednim francuskim lezajem), prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i jednim ležajem na rasklapanje i kupatilo. Na spratu, sa velike terase se pruža pogled ka moru a svaka spavaća soba ima odvojenu terasu sa pogledom na Olimp. U prizemlju apartman ima veliku terasu koja se produžava na travnato dvorište. Objekat ima TV, wifi i moguće je korišćenje mobilne klime uz doplatu od 5e dnevno. U lepo uređenom, ograđenom dvorištu, nalazi se ozidani roštilj i na raspolaganju je gostima. Parkiranje je moguće u ograđenom dvorištu. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca.

Vila Egli luksuzna vila nalazi se na 20m od plaze u nejlepsem delu Leptokarije.Gostima je na raspolaganju recepcija i lepo uredjeni hol sa garniturama za odmor. Poseduje studije za 2, 3 ili 4 osobe na visokom prizemlju, 1. i 2. spratu, koji gledaju na more i na Olimp. Svaki studio ima 2, 3 ili 4 singl kreveta, klima uredjaj koji je ukljucen u cenu, kuhinju, besplatini bezicni internet i plazma TV; kupatilo sa tus kadom i prostranu terasu sa garniturom za sedenje. Gostima su na raspolaganju peskiri a promena posteljine je na 5 dana. Gostima sa sopstvenim prevozom je obezbedjen parking pored vile.

Vila Giotis se nalazi 60m od mora, a na samo 20m od centralne ulice Paralias. Poseduje 1/3 i 1/4 krevetne apartmane i 1/5-6 krevetne duplexe na prvom i drugom spratu.
Trokrevetni apartmani imaju 3 singl kreveta ili jedan francuski i jedan singl krevet, odvojenu, kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, prostranu terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uredjaj uz doplatu od 5e/dan. Četvorokrevetni apartmani imaju iste sadržaje kao i trokrevetni uz još jedan singl krevet u odvojenoj prostoriji. Duplex apartmani se sastoje od dve odovojene spavaće sobe, u jednoj je francuski i sing krevet a u drugoj 2 ili 3 singl kreveta, predsoblja, kuhinje, kupatila i dugačkom terasom. Gostima je na raspolaganju prostrano, lepo uredjeno dvorište i kupatilo za dan odlaska smene. Ograđeni parking je obezbeđen ispred i iza objekta.

Hotel OLIMPOS je smesten na samo 30m od plaze. U sastavu hotela je otvoren bazen sa lezaljkama, bar, restoran za dorucak i decje igraliste. Sobe se nalaze na I,II i III spratu a hotel poseduje lift. Svaka soba se satoji od 2 singl kreveta a kao treci lezaj se koristi sofa, plazma TV, klima uredjaja koji je ukljucen u cenu, kupatila sa fenom, terase sa garniturom za sedenje i male cajne kuhinje sa friziderom , resoom sa dve ringle i posudjem koje je namenje konzumiranju ali ne i propremi jela osim toplih napitaka, supe i hrana za bebe. Gostima je na raspolaganju besplatni bezicni internet, prostrani ulazni hol i ogradjeni hotelski parking. Hotel nudi uslugu samo smestaja ili uz doplatu od 5e dorucak na bazi samoposluzivanja.Posteljina i peskiri se menjaju na 5 dana a sobarica cisti sobe svakodnevno.

 

Vila Elvina se nalazi na oko 50 m od plaže u mirnom kraju, blizu šetališta. Kapacitet: Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, na prizemlju, I i II spratu sa delimičnim pogledom na more. Sadržaj: Svaki studijo sadrži opremljenu kuhinju sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilo, terasu. Napomena: Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu aranžmana.

Vila PANDELIS se nalazi na 50 m od centra, a na par koraka od plaže. Vila je novijeg datuma. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4  studije koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uračunato u cenu aranžmana). Studiji su prostrani i veoma ukusno opremljeni.

Leptokaria Vila SULA se nalazi u mirnom delu Leptokarije na 50 metara od plaže. Kuća je nedavno kompletno renovirana. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, klima uredjaj, TV, Wi-Fi internet i terase sa garniturom za sedenje. Kuća ima sopstveni parking.igogox

Vila ELENl se nalazi u mirnoj ulici, 3 minuta hoda do plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju TV (satelitski RTS 1), klima uređaj, opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu. Ispred vile je parking i ogradjeno travnato dvorište sa suncobranima i garniturama za sedenje. Vila ima besplatan internet.

 

 

 

 

Vila JORGOS se nalazi na ulazu u Leptokariju. O plaže je udaljena 600 metara. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju SAT TV, klima uređaj, kuhinju, kupatilo, wi-fi internet… Parkiranje ispred vile.

Leptokaria Vila Siros je od plaže udaljena 50m. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju klima uređaj, TV, lepo opremljenu kuhinju, TWC i terasu.

Leptokaria vila Janis 2 je od plaže udaljena 90 metara. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo, SAT TV, klimu i balkon.

Leptokaria Hotel Ifigenia 3* se nalazi u mirnom delu grada na 50 metara od plaže. Posedije 1/1, 1/2, 1/3 i 1/4 sobe koje imaju kupatilo, fen, klimu, plazma TV, kuhinju i terasu. Hotel ima recepciju, bar, internet. Sobe se čiste svakog dana.

Leptokaria Hotel Akrotalasia 2* se nalazi u južnom delu Leptokarie, u mirnom kraju grada, na samoj plaži. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 sobe koje imaju kupatilo, fen, tv, mini bar, klima uredjaj i terasu. Usluga je na bazi polupansiona ili noćenja sa doručkom. Jedan broj soba je sa pogledom na more. Hotel ima sopstvenu plažu sa ležaljkama, restoran, kafe bar, recepciju i parking.

Leptokaria Vila PANDELIS 2 se nalazi u centru grada, na samoj plaži. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 poluapartmane. Sve smeštajne jedinice poseduju TWC, kuhinju ( osnovno posuđe, frižider, rešo sa 2 ringle), terasu, TV i klima uređaj. Posteljina se menja na 5 dana. Studija imaju direktan pogled na more.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leptokaria vila Jenakis je od plaže udaljena 200 metara, a 150 metara od centra. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, SAT TV, klimu i balkon.

Leptokaria Vile Matoula I i II su od plaže udaljene 2 minuta hoda. Poseduju 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, klimu i wi-fi internet.

Leptokaria Vila Katarina je 10m udaljena od plaže. Nalazi se u mirnijem delu Leptokarije, udaljena je od centra grada 500m. Poseduje 1/2, 1/3 studije i 1/4 apartmane. Sve sobe imaju klimu (koriscenje klime je uracunato u cenu najma) TV, mini kuhinju, frizider, terasu.

Leptokaria Vila KATARINA 2 je od plaže udaljena 50 metara. Poseduje 1/2 i 1/3 apartmane koji imaju TWC, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa 2 ringle), terasu, TV, klima uređaj. Posteljina se menja na 5 dana. U dvorištu vile je roštilj, koji gosti mogu koristiti.

Leptokaria Vila NAVARINO se nalazi se odmah do plaže, u centru grada. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju kompletno opremljenu čajnou kuhinju, TV, TWC, klima uređaj, i terase koje su većinom okrenute ka moru. U prizemlju je kafe-picerija. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Leptokaria Hotel Dafni Plus je moderan objekat novijeg datuma, i smatra se jednim od najlepših u Leptokariji. Nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji (ispod pruge), na oko 120 m od  plaže u mirnom delu  Leptokarije i na nekoliko minuta hoda od centra grada. Poseduje kompletno opremljene dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studie. Ima dvoriste, restoran, recepciju, lift, bežični internet, video nadzor, pristup za invalide, parking… Promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana. Mogućnost uplate polupansiona, ili ručka.

Leptokaria Vila DIMITRIA je od plaže udaljena 50 metara, a nalazi se u blizini glavne ulice. Poseduje 1/1 sobe (jednokrevetne sobe), 1/2 i 1/3 studije i 1/4 duplex apartmane. Sve smestajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, TV i klima uredjaj. Vila ima parking, bezicni internet i kupatilo/wc za poslednji dan.

Leptokaria Vila EVANGELIS je od plaže uadaljena 10 metara. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane koji imaju kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj. Terase imaju direktan pogled na more. Vila ima sopstveni parking. Postoji mogućnost biranja dužine i perioda boravka nezavisno od smena.

Leptokaria Vila Giotis je od plaže udaljena 60m, a nalazi se u blizini glavne ulice. Poseduje 1/3 i 1/4 apartmane i 1/5-6 krevetne duplex apartmane koji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, prostranu terasu sa garniturom za sedenje, TV, internet i klima uredjaj. Vila ima veliko lepo uredjeno dvorište i parkig.

Leptokaria Vila ALEKSANDRIO je novijeg datuma, locirana u atraktivnom delu grada. Udaljena je od plaže 150m Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studijie, i četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne apartmane. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne), kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (koriscenje je ukljuceno u cenu).

Leptokaria Vila Ekati se nalazi  na samoj plaži. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju čajnu kuhinju, TV, kupatilo sa TWC, terasu i klima uređaj.

Leptokaria Vila MIHALIS je od plaže udaljena 40m. Vila je novijeg datuma, i poseduje konforne 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj.

Leptokaria Vila Stella Rooms se nalazi u blizini centralnog gradskog trga. Od plaže je udaljena 5 minuta hoda. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji imaju TV, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo i balkon. Vila ima sopstveni parking.

Leptokaria Vila Anastasia se nalazi u blizini centralnog gradskog trga. Od plaže je udaljena 5 minuta laganog hoda. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji su dobro opremljeni i imaju TV, opremljenu kuhinju, kupatilo i balkon. Vila ima sopstveni parking.

Leptokaria Vila Dodeka se nalazi na samoj plaži. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju tv, frižider, balkon, kuhinju i klima uredjaj. Pojedini studiji imaju pogled na more. Vila ima recepciju.

Leptokaria Vila LAZAROS je od plaže udaljena 150 metara. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 komforne studije koji imaju opremljenu kuhinju, TV i klima uredjaj. Parkiranje u ulici ispred. Vila je nedavno renovirana (nov nameštaj) i ima lepo uređeno dvorište.

Leptokaria VILA TOMAS se nalazi u mirnom delu grada, 10m od plaže i 300 metara od centra. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj i terase sa bočnim pogledom na more i planinu Olimp. Parkiranje preko puta vile. Promena posteljine je na pola smene.

Leptokaria Hotel App Janis se nalazi u mirnom delu grada, dva minuta hoda od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i klima uređaj.

Leptokaria hotel Milionis se nalazi u centru grada, na 30 metara od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredjaj. Vila ima recepciju.

Leptokaria Vila Penelopi se nalazi u mirnom delu grada, 30m od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj.

Leptokaria hotel Vasilas se nalazi u mirnom delu grada, 30 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana.

Leptokaria hotel Plaza se nalazi u mirnom delu grada, 30 metara od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj. Vila ima i lift.

Vila ONIRO  je od plaže udaljena 200 m i isto toliko od centra. Vila je novijeg datuma i poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 prostrane studije koji imaju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj.

Leptokaria Vila Kacaros se nalazi u centru grada na 50m od mora. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju jedan francuski i jedan singl krevet, opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj koji se doplaćuje 5e dnevno. Parkiranje automobila je moguce u okolini vile.

Leptokaria Vila DIMITRIS  se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 50 m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 studijima (soba sa dva francuska ležaja, odvojena kliznim vratima od kuhinje). Svi su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

 

Leptokaria Vila  LA VOU je od plaže udaljena 70m. Ovaj potpuno renoviran objekat poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 i 1/5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj (uračunat u ceni – u apartmanima se nalaze 2 klima uređaja). Vila ima lepo ograđeno dvorište.

Leptokaria Vila Ficios se nalazi na samo 20m od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju kupatilo, kuhinju sa frižiderom, tv i klima uredjaj. Većina soba ima pogled na more.