Italija

Sicilija hoteli i apartmani

Hoteli i apartmani

App Case Vacanza Terassini 2000  | Terrasini

Apartmanske kuće Case Vacanza preporučujemo za mlade, se nalaze u samom centru Terasinija, 400 m od plaže. U blizini je veliki broj restorana, kafea i barova.

Azzolini Palm Beach  | Cinisi

Nalazi se u zalivu Castellmare, na samoj obali, 300 m od privatne plaže, između mesta Terasini i Cinisi. Do Palerma se stiže za 20–tak minuta lokalnim autobusima, a od aerodroma je udaljen oko 4 km.

Calanica Hotel Residence od 925€  | Ćefalu

Ovaj hotelski kompleks, u polinežanskom stilu, nalazi se na grebenu iznad mora i kao takav odiše posebnom, romantičnom atmosferom. Namenjen je gostima koji vole da uživaju u prirodi i kristalno čistom moru. Poseduje malu privatnu šljunkovitu plažu. Udaljen je 1.5 km od mesta Ćefalu i oko 80 km od aerodroma u Palermu.

Citta del Mare  | Terrasini

Hotel ima dve plaže, jednu stenovitu i jednu peščanu, do kojih je obezbeđen prevoz shutle autobusima. Od aerodroma u Palermu je udaljen 19km, a od mesta Terasini oko 6 km. Preporučuje se za porodični boravak.

Conchiglia d Oro  | Mondello

Okružen raskošnim zelenilom nalazi se u mondenskom letovalištu Mondello, preko puta plaže i čuvenog restorana „Charleston“, 600 m od centra.Od centra Palerma je udaljen 10 km, a od aerodroma oko 21 km.

La Giara  | Ćefalu

Hotel je smešten u srcu starog grada Ćefalu, neposredno pored katedrale, svega 80 m od mora.

Le Calette

Hotel se nalazi u malom zalivu, 2 km od centra Ćefalua. Raspolaže sa 2 plaže, jedna je pontonska ispred samog hotela a do druge peščane, u mestu Ćefalu, se brzo i lako stiže hotelskim shutle bus-om koji je besplatan. Od aerodroma je udaljen 90 km, a od Palerma 70 km.

Santa Lucia e le Sabbie d Oro  | Ćefalu

Hotel se nalazi na blagoj uzbrdici, 200 m je udaljen od privatne plaže do koje se stiže stepenicama. Od centra mesta Ćefalu je udaljen 2 km, a od aerodroma oko 75 km.

Saracen Sands  | Isola delle Femmine

Okružen zelenilom, ovaj porodični hotel sa izuzetno raznovrsnim sadržajima, nalazi se preko puta plaže do koje void podzemni prolaz. Udaljen je 10 km od Palerma i 11 km od aerodrome.

Torre Normanna Hotel and Resort

Hotel je smešten na brdu u blizini centra sicilijanskog sela Altavilla Milicia, na 20 km od Palerma. Od aerodroma je udaljen 46 km. Do privatne plaže vode 2 lifta.

Villa Gaia

Hotel se nalazi u Ćefaluu, na 50 m od promenade koja ga deli od plaže. Od Palerma je udaljen 60 km, a od aerodroma 80 km.

Acacia Resort od 875€  | Campofelice di Roccella

Resort zauzima prostor od oko 40.000 m² i okružen je bujnom mediteranskom vegetacijom.Elegantan i moderan hotel, nalazi se na samoj plaži. Od mesta Ćefalu je udaljen 15 km, od Palerma 45 km, a od aerodroma oko 70 km.

Artemis  | Ćefalu

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Ćefalu 200 m je udaljen od peščane plaže, a od aerodroma u Palermu 80 km.

Astro Suite

Hotel se nalazi u mestu Ćefalu, uz samu plažu od koje ga deli ulica. Nadomak je starog grada od aerodroma je udaljen 82 km, a od Palerma 60 km.

Baia del Capitano

Uređen u tipičnom mediteranskom stilu, okružen maslinjacima, nalazi se u mirnom turističkom naselju Mazzaforno, udaljenom 5 km od centra Ćefalua, sa kojim je povezan autobusom. Oko 70 km je udaljen od Palerma i 90 km od aerodroma. Gosti mogu da koriste 2 plaže, stenovitu, udaljenu 150 m od hotela i peščanu, koja se nalazi 400 m od hotela.

Cefalu Sea Palace od 1030€  | Ćefalu

Moderan i luksuzan hotel nalazi se preko puta privatne plaže na oko 5 minuta šetnje od centra Ćefalua. Od aerodroma je udaljen oko 80 km.

Costa Verde  | Ćefalu

Nalazi se u brdu, od centar Ćefalua je udaljen 7 km, a od aerodroma 90 km. Do plaže koja je udaljena 2,5 km, saobraća hotelski shuttle bus više puta u toku dana.

Dolce State  | Campofelice di Roccella

Sagrađen je u tipičnom stilu ovog dela Mediterana, okružen raskošnim zelenilom,14 km je udaljen od mesta Ćefalu i oko 300 m od privatne plaže. Od aerodroma u Palermu je udaljen 72 km.

Domina Coral Bay

Moderan hotel, u izuzetno lepom okruženju, potpuno je renoviran 2010.godine. Nalazi se u regiji Santa Flavia, u mestu Porticello od stenovite plaže ga deli 400 m. Od Palerma je udaljen 20 km, a od aerodroma 40 km.

Domina Home Zagarella  | Santa Flavia

Ovaj moderan hotel smešten u regiji Santa Flavia u mestu Porticello, od Palerma je udaljen 20 km, a od stenovite plaže 400 m.

Fiesta Athenee Palace od 780€  | Campofelice di Roccella

Na samoj plaži, okružen zelenilom, od Ćefalua je udaljen 15 km, od Palerma 45 km. Čine ga dva objekta: Fiesta Garden Beach i Fiesta Athenee Palace. Više puta u toku dana vozi shuttle bus do Ćefalua.

Fiesta Garden Beach od 925€  | Ćefalu

Na samoj plaži, okružen zelenilom, od Ćefalua je udaljen 15 km, od Palerma 45 km. Čine ga dva objekta: Fiesta Garden Beach i Fiesta Athenee Palace. Više puta u toku dana vozi shuttle bus do Ćefalua.

Kafara

Hotel se nalazi u regiji Santa Flavia, u malom ribarskom mestu St. Elia, nadomak Portičela i Bagerije. Smešten je na litici odakle se pruža panoramski pogled na more. Plaža je stenovita i udaljena je oko 200 m od hotela, a aerodrom 15 km.

Mondello Palace od 820€  | Mondello

Nalazi se u mondenskom letovalištu Mondello, preko puta plaže i čuvenog restorana „Charleston“, 600 m od centra. Okružen je raskošnim zelenilom. Od centra Palerma je udaljen 8 km, a od aerodroma oko 21 km.

Splendid La Torre od 790€  | Mondello

Ovaj renoviran hotel udaljen je 8 km od Palerma i 15-tak minuta od plaže Mondello i centra mesta. Poseduje sopstvenu, pontonsku plažu. U blizini hotela je stanica lokalnog autobusa koji vozi do Palerma. Od aerodroma je udaljen 20 km.