Apartmani

APARTMANI ANI T – Apartmani Ani T nalaze se u strogom centru Zlatibora, u blizini jezera, na 150m od autobuske stanice.  Raspolažemo  sa tri konforna i komplet opremljena apartmana. Izaberite onaj koji Vam najviše odgovara i provedite nezaboravne trenutke u samom centru ove planine.

APARTMAN ANI T1

Dvosoban apartman u Tržnom centru. Apartman poseduje dnevni boravak (TV, trosed i fotelja na razvlačenje), opremljenu kuhinju, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo.

zlatibor-apartman-anitours-1-s1.jpgzlatibor-apartman-anitours-1-s2.jpgzlatibor-apartman-anitours-1-s3.jpg
zlatibor-apartman-anitours-1-s4.jpgzlatibor-apartman-anitours-1-s6.jpgzlatibor-apartman-anitours-1-s7.jpg
APARTMANI ANI T2

Studio  apartman u Tržnom centru. Apartman poseduje veliki dnevni boravak (TV, DVD plejer, francuski ležaj, fotelja na razvlačenje), opremljenu kuhinju i kupatilo.

zlatibor-apartman-anitours-2-s1.jpgzlatibor-apartman-anitours-2-s2.jpgzlatibor-apartman-anitours-2-s3.jpg
zlatibor-apartman-anitours-2-s4.jpgzlatibor-apartman-anitours-2-s5.jpgzlatibor-apartman-anitours-2-s6.jpg

 

APARTMAN ANI T3

Dvosoban apartman u Tržnom centru. Apartman izrađen u planinskom stilu raspolaže  dnevnim boravkom (TV, DVD plejer,  dvosed na razvlačenje, dvosed, fotlje), opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom sa francuskim ležajem i kupatilom.

zlatibor-apartman-anitours-3-s1.jpgzlatibor-apartman-anitours-3-s2.jpgzlatibor-apartman-anitours-3-s3.jpg

zlatibor-apartman-anitours-3-s4.jpgzlatibor-apartman-anitours-3-s5.jpgzlatibor-apartman-anitours-3-s6.jpg

APARTMANI RADAN –

U jednom od najlepših delova Zlatibora,  200m od tržnog centra Zlatibora, skijališta i padine za šetnju i uživanje, nalaze se luksuzno opremljeni Apartmani Radan.

Nudimo Vam Vam  smeštaj u studio, dvosobnim i trosobnim  apartmanima (sa dve spavaće sobe), sa obezbeđenim parking mestom.

Svim gostima u Apartmanima “Radan” na raspolaganju je teretana, sauna i parking mesto.

APARTMAN R 12

Studio apartman sa velikim dnevnim boravkom, kupatilom sa tuš  kabinom, hodnikom i terasom.

U dnevnom boravku je trosed na razvlačenje, dve fotelje koje se takođe razvlače, komplet opremljena kuhinja, Tv prijemnik i muzički stub.

zlatibor-apartman-radan-12-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-12-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-12-s3.jpg
zlatibor-apartman-radan-12-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-12-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-12-s6.jpg

APARTMAN R 13

Studio apartman  raspolaže trosedom na razvlačenje,  dvosedom, komplet opremljenom kuhinjom, TV prijemnikom, muzičkom  linijom, kupatilom sa tuš kabinom i  terasom.

zlatibor-apartman-radan-13-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s3.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s6.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s7.jpgzlatibor-apartman-radan-13-s8.jpg
APARTMAN R 20

Studio apartman  raspolaže trosedom na razvlačenje,  dvosedom, komplet opremljenom kuhinjom, TV prijemnikom, kupatilom sa tuš kabinom i  terasom.

zlatibor-apartman-radan-20-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-20-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-20-s3.jpg
zlatibor-apartman-radan-20-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-20-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-20-s6.jpg
APARTMAN R 25

Raspolaže velikim dnevnim boravkom sa dva dvoseda i foteljom na razvlačenje, TV prijemnikom, muzičkim uredjajem, komplet opremljenom  kuhinjom , odvojenom spavaćom  sobom (francuski ležaj), kupatilom sa tuš kabinom, ostavom za skije i opremu i terasom.

zlatibor-apartman-radan-25-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s3.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s6.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s7.jpgzlatibor-apartman-radan-25-s8.jpg
zlatibor-apartman-radan-25-s9.jpg
APARTMAN R 28

Studio apartman  raspolaže trosedom na razvlačenje,  dvosedom, komplet opremljenom kuhinjom, TV prijemnikom, kupatilom sa tuš kabinom i  terasom.

zlatibor-apartman-radan-28-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s3.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s6.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s7.jpgzlatibor-apartman-radan-28-s8.jpg
APARTMAN R 34 

Duplex apartman  poseduje na prvom nivou dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, satelitsku televiziju, komplet opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu; i na drugom nivou dve spavaće sobe (3+3 osobe).

zlatibor-apartman-radan-34-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s3.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s6.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s7.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s8.jpgzlatibor-apartman-radan-34-s9.jpg
APARTMAN R 37

Raspolaže dnevnim boravkom sa trosedom na razvlačenje, TV prijemnikom sa sateltskim kanalima, komplet opremljenom  kuhinjom , odvojenom spavaćom  sobom (francuski i klasični ležaj), kupatilom sa tuš kabinom i terasom.

zlatibor-apartman-radan-37-s1.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s2.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s3.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s4.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s5.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s6.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s7.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s8.jpgzlatibor-apartman-radan-37-s9.jpg
VILA BALKANA

Nalazi se u mirnom naselju Golija. To je novoizgrađen i luksuzno opremljen objekat spreman da ispuni očekivanja i najzahtevnijih gostiju.

BALKAN APARTMAN 3

Luksuzno opremljen i konforan apartman raspolaže  dnevnim boravkom sa kuhinjom,  dvema  zasebnim  spavaćim sobama i kupatilom sa tuš kabinom.

balkan-apartman--zlatibor-s1.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s2.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s3.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s4.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s5.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s6.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s7.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s8.jpgbalkan-apartman--zlatibor-s9.jpg
BALKAN APARTMAN 7

Luksuzno opremljen i konforan apartman raspolaže  dnevnim boravkom sa kuhinjom,  sa dve  sobe sa francuskim ležajevima i kupatilom sa tuš kabinom.

balkan-apartman--7-zlatibor-s1.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s2.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s3.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s4.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s5.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s6.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s7.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s8.jpgbalkan-apartman--7-zlatibor-s9.jpg

APARTMAN VESNA

Apartman se nalazi preko puta restorana Miris dunja,  poseduje jednu zasebnu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje,  TV-om,  komplet opremljenu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom.

apartman-vesna-zlatibor-s1.jpgapartman-vesna-zlatibor-s2.jpgapartman-vesna-zlatibor-s3.jpgapartman-vesna-zlatibor-s4.jpgapartman-vesna-zlatibor-s5.jpgapartman-vesna-zlatibor-s6.jpgapartman-vesna-zlatibor-s7.jpgapartman-vesna-zlatibor-s8.jpg
APARTMAN RUŽICA

Dvosobni apartman Ružica raspolaže velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, spavaćom sobom sa francuskim ležajem i kupatilom. Komplet je opremljen za konforan odmor na ovoj planinskoj lepotici.

apartman-ruzica-zlatibor-s1.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s2.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s3.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s4.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s5.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s6.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s7.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s8.jpgapartman-ruzica-zlatibor-s9.jpg