Platamon

Platamon se nalazi u blizini gorostasne planine planine Olimp i pripada Olimpskoj regiji, jednoj od najpoznatijih turističkih regija Grčke. Ime je dobio po platanima, drveću koje se nalazi svuda naokolo.

Platamon ima mnogo manjih uskih ulica, leti prepunih turista koji obilaze veliki broj radnji sa suvenirima i druge ugostiteljske objekate. I pored jakog turističkog razvoja, Platamon je uspeo da sačuva svoju autentičnost Grčkog ribarskog mesta. Najznačajnija atrakcija u gradu je čuvena tvrdjava “Platamon”, koja datira još iz Venecijanskog doba.

Gradska plaža je šljunkovita, a more kristalno čisto, tako da možete prebrojati kamenčiće i na velikoj dubini. U blizini se nalaze dve peščane uvale, a svakako najpoznatija je plaža ka Nei Poriju, koja spada u najveće plaže u Grčkoj.

Vila Fani se nalazi na početku glavne ulice Platamona. Od prve plaže je udaljena 1 minut hoda. Poseduje 1/3, 1/4 i 1/4+1 studije i 1/4 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice su dobro opremljene, imaju peglu, dasku za peglanje, kafemat, ketler za zagrevanje vode, toster, veliki frižider sa zamrzivačem, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, internet.

Cenovnik vila Fani Rooms

Vila Vasiliki se nalazi na 200m od obale i poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji imaju čajnu kuhinju, kupatilo, fen, besplatan internet signal, TV, klima uredjaj i terasu.

Vila Vaya se nalazi na 250m od mora i poseduje 1/2-3 i 1/3-4 studije i 1/4-5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo, fen, SAT TV, klima uredjaj i balkon. Vila poseduje parking i prostrano dvorište sa roštiljem, kao i besplatan internet signal.

Vila Dora se nalazi na 100m od mora i poseduje 1/2 i 1/3 apartmane i 1/4-5-6 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo, SAT TV, klima uredjaj i balkon.

Vila Mihalis se nalazi na 300m od mora i centra. Poseduje 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 studije koji imaju čajnu kuhinju, kupatilo, TV, klima uredjaj.

Vila Magda je od mora udaljena 100 metara, i oko 150 metara od centra Platamona. Poseduje 1/2 i 1/3 studije, 1/3, 1/4 i 1/5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, TWC, TV, balkon i klima uređaj.

Vila Dimitris je od mora udaljena 50 metara, a 500 metara od centra grada. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/3, 1/4 i 1/5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, TWC, TV, balkon i klima uređaj.