Beč, polazak iz Inđije

BEČ 20/22.04.2018.

RAZGLEDANJE I ŠOPING

                                

1.dan INĐIJA – BEČ

Polazak grupe iz Inđije sa parkinga ispred Doma zdravlja u 23:00h. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama prema potrebi.

2.dan …BEČ

Dolazak u Austriju u jutarnjim satima. Odlazak u šoping centar “SCS,, smešten u prigradskom naselju Vosendorf. Slobodno vreme za kupovinu. Dolazak u Beč, panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Folksgarten, Muzej primenjenih umetnosti, Carska palata-Hofburg, Parlament, Rathaus, hotel Saher, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn, Uno city… Slobodno vreme u centru. Smeštaj u  hotel. Noćenje.

3.dan BEČ – BEČEJ –  INĐIJA

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Hundertwasserhaus-a, a potom i do dvorca Belvedere, jednog od najlepših baroknih dvoraca u Evropi. Po završetku obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u dvorac „Schönbrunn“. Obilazak carske palate koja pruža jasnu sliku o životu monarhije i posebno imperijalnog para Franca Jozefa i Elizabete. Slobodno vreme za šetnju po predivnim vrtovima dvorca. Fakultativni odlazak do Dunavskog tornja (ukoliko se do termina putovanja završi rekonstrukcija tornja) sa koga se pruža predivni panoramski pogled na grad. Polazak za Inđiju. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama po potrebi. Dolazak u Inđiju u kasnim noćnim satima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i uslova na putu.

  CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI: 64 EUR

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom-višem kursu UNICREDIT banke na dan uplate.

Način plaćanja: 3 mesečne rate sa dinamikom otplate: mart – maj 2018.

Doplata za 1/1 sobu je 30 EUR

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uređaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj u hotelu sa 3* u okolini Beča na bazi 1 noćenja sa doručkom  u 1/2 i 1/3 sobama, odlazak do tržnog centra „SCS“, vodič agencije i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznice za individualne posete muzejima, fakultativni programi i ostale usluge koje nisu navedene.

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA:

– Obilazak dvorca Šenbrun (Imperial tura), CENA 20 EUR.

  (podrazumeva transfer, ulaznicu, audio guide i uslugu vodiča)

– Obilazak Dunavskog tornja, CENA 10 EUR.

  (podrazumeva transfer, ulaznicu za lift i uslugu vodiča)

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 prijavljenih putnika.

Za fakultativu je obavezno izjašnjavanje prilikom rezervacije aranžmana ZBOG OGRANIČENOG BROJA POSETILACA koje objekti primaju u toku jednog dana !

U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 50 PLATIVIH PUTNIKA

Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 50 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put.